16-09-07

St-Kruis-Brugge 15/09/2007

 

Zaterdagnammiddag had ik maar weer eens zin om  mijn wedstrijdschoenen aan te trekken , dus deed ik dat maar om de 15km.af te haspelen in Brugge. Drie minuten voor de start was er 1 minuut stilte gevraagd voor duatleet Benny Vansteelant,toch een moment om kippevel van te krijgen.Ik miste een beetje mijn start,en was vrij traag weg volgens mijn kunnen.Op 3 km had ik mijn tempo teruggevonden en zat ik dan boven de 15km/u.Had dan een perfecte wedstrijd en liep mijn drie toeren dan op hetzelfde tempo.Dus was mijn tijd zeker niet mis 59"31"sec.Ik werd 5de dame algemeen en 3de senior.Het was het derde jaar dat ik deelnam en het was mijn beste tijd,dus mij hoor je zeker niet klagen.Dan nog een beetje loslopen drinken met mijn man .

decoration

De start te Brugge

decoration

decoration

De aankomst

 

19:20 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Knap !!! Een knappe en fantastische prestatie. Zowel de wedstrijd zelf , als de tijd die ook héél mooi is !!! En de steun is met plezier gedaan want je bent echt de moeite waard !!!
Tot de volgende , groetjes Gwen xxx

Gepost door: Gwen | 16-09-07

je moet niet onderdoen bedankt voor de reactie op mijn blog , mijn loopstijl dat zie ik niet zelf maar bedankt voor het compliment , ik heb je niet gezien langs het parcours of je moest diegene geweest zijn die bij gwendoline stond , tis inderdaad niet slecht voor een tweede wedstrijd dit weekend . Maar jij doet dat ook zeer goed je loopt hier tijden waar menig man jaloers op is en als ik dan jou tijd zie op je laatste halve marathon chapeau , heb jij géén lijst met pr's op je afstanden ?

Gepost door: roadrunnerke | 23-09-07

Hallo!
Merci voor je berichtje op mijn blog!
'k Heb eens wat rondgesnuffeld op je blog en dat ziet er allemaal mooi uit hoor! Over jou prestaties mag zeker en vast ook niet geklaagd worden!
Doe de groetjes daar aan iedereen en tot ziens!

Gepost door: Annelien | 01-10-07

De commentaren zijn gesloten.