06-10-07

RAPPER DAN EEN EZEL

Vrijdag 05/10/2007

Afstand:21,1 km

Weer:Mooi loopweertje

5de Dame 3de dame van mijn reeks

Mijn tijd was 1u25m20sec

 

 Vrijdagavond vertrokken ik en mijn ventje naar Kuurne,de een al wat zenuwachtiger dan de andere.

Wat een drukte zeg daar in Kuurne,je zou er geen ezel los laten,en toch laten ze daar z'on 750 lopers los.

Verdomme zeg die start, wa was dat daar, nog nooit meegemaakt,de ene duwt, de andere staat op je tenen,had niet veel zin meer om te starten,K'was als een klein visje in een groot net.

Eenmaal vertrokken was het nog niet veel beter zeg,dan springen ze voor je voeten dat je bijna op je smoel valt.

Toen ik uit de grootste drukte was gekomen en me kon concentreren op mijn wedstrijd,wat me toen onmiddellijk opviel was,wat zijn die beentjes weer goed vandaag ,en of ze goed waren.

Ben rap vertrokken en kon mij in een mooi groepje nestelen met Ria Tienpont en clubgenote Veerle Vandekerckhove,ik liep er echt vlot mee tot bij het ingaan van de laatste ronde.

Dan begon Ria Tienpont aan den boom te schudden,en mijn resterende blaadjes vielen af,ik moest hen laten gaan ,maar ik ben dik tevreden over mijn tijd 1u25.20sec das toch rapper dan een ezel denk ik.

Het is mijn rapste halve marathon van de vier dit jaar die ik liep.

Ik had veel aanmoedegingen langs de weg van mensen die me steunden het was zeker een stimulans om door te gaan,ook mijn zus Patricia riep haar keel schor,bedankt zus voor de steunKnipoog

Voor de eerste maal dat ik te Kuurne liep viel alles toch nog goed mee,behalve de start da was dikke shit,keerde moe maar tevreden weer naar huis,na een korte nacht van weinig slaap,komt zeker van de wedstrijd,ga ik straks met mijn zus een half uurtje de benen los lopen,meer moet het niet zijn voor vandaag.

              In volle actie met Veerle

decoration

decoration

T'was leuk daar op dat podium met sylvie & Veerle

decoration

    Daar staan we dan de eerste 5 Dames

01:44 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Ik kom U een prettig weekend wensen...een verslag zie ik spijtig niet staan....lieve groetjes..

Gepost door: Yolanda | 06-10-07

Amai , Ge doet er aan voort de laatste tijd. Doe zeker zo verder !!! Je loopt erg gemakkelijk , ik zie dat aan je tijd. een prachtige tijd trouwens en zoals altijd mooi op de foto's . Proficiat lieve meid !!!

Gepost door: Gwen | 06-10-07

Goed gelopen.... Als één van de tragere lopers ben ik helemaal achteraan gestart. Het is inderdaad niet evident om als snelle loper op een parcours met verschillende ronden goed te kunnen doorgaan. Sommige tragere lopers lopen in groep over de ganse breedte van de baan. Ikzelf heb geprobeerd om telkens de buitenkant van de baan te kiezen om niet in de weg te lopen.

Gepost door: betty spencer | 06-10-07

mooi resultaat jammer genoeg niet veel gepraat , maar ik zag dat je nerveus rond liep . Niettemin een mooi resultaat , al kan ik me wel voorstellen hoe jej je voelde bij de start , ik ben zelf ook niet van de grootste en zat ook opgekropt bij de start , echt een benauwde situatie , dank ook nog eens uw ventje voor de aanmoedigingen .

Gepost door: roadrunnerke | 06-10-07

PROFICIAT ! MINDER HADDEN WE NIET VERWACHT ! Als ras echte "Pure Sang" viel je wel op in de "Donkey run" KLASSE jong !!!

Gepost door: katrien | 06-10-07

weeral goed hey zus,
weeral goed gelopen.best dat je je in dat groepje kon nestelen.als je alleen was gevallen,had het moeilijk geweest om zo ne goeie tijd te lopen.heb mijn best gedaan om goed te supporteren samen met cervin.(hondje van goeie vriend christophe clyncke).

Gepost door: patricia | 07-10-07

De commentaren zijn gesloten.