11-11-07

Cross te Sint -Maria-Aalter

Weer    Ewel veel wind vandaag

Toen ik deze morgen wakker werd de regen en wind hoorde dacht ik,dat word een echt cross weertje vandaag,en dat werd het ook.

Ben vandaag gaan crossen naar Sint-Maria-Aalter.Toen ik ter plaatse was gekomen en het parkoer zag dacht ik,dat is mijn ding hier,veel wind en vooral de modder.Wat was het daar een mooi parkoer zeg, eerst langs een voetbalveld,dan door een klein parkje en daarna door een bos.De weg naar het bos was er veel modder zeg.Ik had een redelijke start vandaag, maar ik kon al vrij snel beginnen aan een inhaal race,en ik moet zeggen het lukte me vrij goed,ik had trouwens een beter gevoel dan vorige week in mijn wedstrijd te Waregem,en of het nodig was de bezetting was deze week sterkerder en er waren ook meer loopsters.We startten met 79 atletes,ik werd daarvan 22 ste.In mijn reeks bij de seniores werd ik 11de van de 29 aangekomen seniores.dus ik mag zeker niet klagen,al zeg ik het zelf k'was zeer tevreden.

O ja dat mag ik zeker niet vergeten te melden mijn vriendin Gwen Sierens won te Bellem ,een dikke proficiat daarvoor meid. 

decoration

               Ik ben aan het opwarmen met Veerle Vandekerckhove

 

decoration

                         K'was er klaar voor,de Start
 

decoration

      decoration
decoration
                            volop in de running

decoration

                  Oei,horden dat zou niet voor mij zijn

 

21:08 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Petje af !!! Je loopt steeds vlugger en vlugger. Dit komt ook door je slanke en strakke figuur !!! Je bent TOP !!!! Lieve Anita'tje , ge zijt goe bezig !!!
Gwen xxx...

Gepost door: Gwen | 11-11-07

proficiat hey
proficiat met je wedstrijd.mooie plaats op een cross.
zus patje

Gepost door: patricia delvael | 12-11-07

een beetje aan de laate kant MAAR TOCH EEN GEMEENDE DIKKE PROFICIAT MEID !!!!

Gepost door: Katrien | 16-11-07

De commentaren zijn gesloten.