18-11-07

Cross te Deinze


Weer: Het was koud vandaag

T'was me weer wat vandaag zeg,we zouden vertrekken naar Deinze om 12u45,vaneigens mijn ventje op die computer tokkelen tot de laatste minuut, en dan vlug weg naar Deinze.Maar toen we twee km ver waren kwam Bart met een goede opmerking ik heb verdomme nog mijn savatten aan in plaats van mijn schoenen dus weer naar huis,zou dat al den ouderdom zijn of de zenuwen?In elk geval was dat zeker niet goed voor mijn zenuwen.

Toen we aankwamen te Deinze hopelijk met het goede schoeisel, zijn we onmiddellijk het parkoer gaan verkennen,ewel dat noem ik nu pas echt een mooie cross parkoer zeg.modder, hellingen en mooie stroken je had er gewoon alles.We waren weer met veel loopsters vandaag 89 dames in totaal ik werd 30ste dame en 18de van mijn reeks.Zoals je kan raden werd het een drukke start,ik moest hier en daar wat werken met mijn ellebogen.Ik liep er een vrij goede cross had weer een goed gevoel, en als ik kijk wie er voor me was en nog na mij, mag ik best tevreden zijn.De organisatie te Deinze was gewoon perfect  en zeker mooie prijzen ik had er nog een 27 delig koffie servies .

Ik hang nu mijn cross schoentjes voor enkele weken aan de haak,niet dat ik  nu mijn pantoffelkes ga aandoen ,nee maar maar vanaf volgende week loop ik weer op de weg,ook nog een belangrijke wedstrijd voor me namelijk de Westlaanrun een wedstrijd van mijn eigen club AVR Roeselare dus die mag ik zeker niet missen.

decoration

                            Aan het debouleren met Veerle

decoration

                   Weer die zenuwslopende start

 

decoration

                      Op de kop van mijn groepke

decoration

                             Zeg da was steil hier

decoration

                           Aan het draven in de wei         

decoration

                           toch efkes uitblazen in het tentje

decoration

                                  hey,ier loope kik

19:42 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hop , hop .... Mooie prestatie op zo'n parcours. En dat zien we natuurlijk graag van jou !!! Je zal vliegen daar op baan gij !! Dikke kussen en proficiat meiske xxx
Gwen

Gepost door: Gwen | 18-11-07

sterk proficiat met je wedstrijd.was een sterke bezetting.hopelijk kan ik in januari wat veldloopkes meedoen.
zus patje

Gepost door: patricia delvael | 20-11-07

En ze doet het weer !! PROFICIAT !!!

Gepost door: Katrien | 22-11-07

De commentaren zijn gesloten.