17-12-07

Halve Marathon Steenvoorde

 Zondag 16/12/2007

Weer: zeer koud echt vriesweer.


omloop:1ronde van 21,100 km zeer golvend parkoer

Plaats: 1 Dame

tijd: 1u28m10sec

Vandaag  stond mijn laatste halve marathon op mijn programma,wel voor 2007 bedoel ik.toen ik deze middag vertrok naar Steenvoorde,in plaats met 1 sporttas had ik er vandaag 2 mee,bang dat ik het koud zou hebben.Met niet veel zin begon ik in dat koude weer aan mijn opwarming,en verdorie twas koud zeg.Ik vertrok vrij traag vandaag omdat ik weet dat het een zeer lastig parkoer is daar in Steenvoorde,het is daar zeer heuvelachtig en dan nog dat koude weer.Van bij de start voelde ik dat mijn benen weer zeer goed waren vandaag,wel had ik last van koude tenen.Ik legde mezelf een tempo op van 4 minuten de km,na 10 km was geen vrouw meer te bespeuren,dus besloot ik mijn laatste 11 km wat te vertragen en in een vlot drafje naar de aankomst te gaan.Doordat er maar 1 ronde was wist mijn man Bart nog niet dat ik op de eerste plaats liep,van ver zag ik hem staan doodnerveus natuurlijk tot hij zag dat alles goed zat.We zaten te wachten tot de prijsuitreiking begon maar t'was weer dikke shit zeg,toen de eerste vijf dames naar het podium moesten was ik er natuurlijk niet bij,begon al goed,dan in mijn beste Frans gaan uitleggen dat het verkeerd was en na veel zoeken en reclameren vonden ze het probleem,ze hadden me bij de mannen geplaatst daar moet je dan Anita voor heten ,op de 11 km was Griet crombez eerste dame juist hetzelfde probleem als bij mij t'moet lukken 2 dames van West - Vlaanderen .Alles is dan toch min of meer in orde gekomen en kreeg ik toch mijn prijs waar ik recht op had.Gelukkig begon het tot ze door te dringen dat ik wel degelijk een vrouw ben, gelukkig voor mijn man zeg .VIVE LA FRANCE.

Na een koude dag zijn we dan toch nog naar de Kerstmarkt te Roeselare geweest,eerst iets gaan eten en toen ik naar het dranktentje van mijn club AVR wou gaan waren ze het al aan het afbreken, dikke pech.

Ik kan zeer tevreden terug blikken op een geslaagd jaar,het was gewoon schitterend,en vingers kruisen dat er nog zo'n jaren mogen bijkomen.voor mij staat er op mijn programma nog 1 wedstrijd in December gepland.

decoration

                Toch maar opwarmen bij zo'n weertje

decoration

                                      Klaar voor de start

decoration

                           En weg waren we

decoration

                In mijn eentje naar de aankomst,blijft leuk

decoration

                  Ik stond daar maar te wachten achter mijn prijs

decoration

                      Het rode kruis was er ook Knipoog

decoration

 

                Alles kan daar in Frankrijk

11:15 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Knap en een dikke proficiat !!! Jammer dat we de foto's niet kunnen bekijken . Maar ik kan me wel voorstellen dat het aan de koude kant was om te lopen !!
Greetzzzz en feestgroetjes van ikke
Gwen

Gepost door: Gwen | 17-12-07

SJIEK !!!!! Ja zeg je eerste halve en goud mee naar huis "DAS DURVEN" proficiat meid (ik zou wel eens willen weten hoeveel maal jij het woord "Proficiat" gehoord hebt in 2007) HEEL VEEL !!! grtjes en prettige eindejaar en ik wens je veel succes in 2008 !!!!!!!!!! XXX

Gepost door: katrien | 17-12-07

goed gelopen goe gelopen in steenvoorde.altijd leuk als je geen tegenstand hebt,dan moet je jou nie forceren.maar je moet het wel nog doen.proficiat.
zus patje

Gepost door: patricia delvael | 18-12-07

Proficiat met je overwinning.

Gepost door: sandra | 18-12-07

op een even goed 2008 Ik kom hier regelmatig eens je verslagen lezen maar nog nooit een bericht nagelaten. Hierbij dus een prettige Kerst en een succesvol 2008 toegewenst !

Gepost door: Wim | 19-12-07

mooi! proficiat en prettige feestdagen gewenst!
Geniet ervan! Vele wensen voor het nieuwe jaar.
groetjes, Charlotte

Gepost door: Charlotte | 22-12-07

geheim Eindelijk weten we nu waarom je zo snel bent , je bent een man . Grapje hoor , zien die fransen dan zo slecht , je ziet er nochtans heel vrouwelijk uit hoor . Proficiat , een mooie tijd hoor voor een zwaar parcours . Hopelijk een volgend jaar in dezelfde stijl .

Gepost door: roadrunnerke | 25-12-07

Hello,
Bedankt voor je reactie!
Leuk nog andere lopers te leren kennen via hun blog. Ik zal zeker regelmatig eens een kijkje komen nemen! Het beste voor 2008!
Misschien tot eens op een wedstrijd.

Gepost door: Frederik | 28-12-07

De beste wensen voor 2008 ; maak er een mooi en sportief jaar van !

Gepost door: Bjorn Paree | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.