27-01-08

Cross te Veurne

27/01/2008

Veurne

Weer:Het blijft aangenaam 10 gr

Vandaag stond er weer een veldloop op mijn programma en die te Veurne.Samen met mijn zus en mijn ventje vertrokken we vrij vroeg naar de cross,nu dat Bart is gevraagd om foto's te nemen van atleten van de club moeten we wel wat vroeg zijn.Ik mag niet klagen over mijn cross,ik duik voor het eerst de top 10 binnen ik werd 9 de senior en in totaal 15 de op 37 deelneemsters,toch vind ik van me zelf dat ik te weinig diep ga op een cross,hoe dat komt begrijp ik zelf niet.Mijn zus liep ook een sterke wedstrijd en mag ook best tevreden zijn.Het parkoer was niet vuil,maar toch best lastig,heuveltjes plus zandstroken wisselden elkaar af.Ook heb ik besloten om dit jaar terug mee te doen aan het B.k te Oostende.Langzaam zal ik nu de KM opdrijven op training ter voorbereiding op het komende wegseizoen,dat worden dan weer langere duurlopen,voor ik op de weg begin loop ik nog enkele crossen in het veld,maar dat word later bepaald.

decoration

 

                     De opwarming was begonnen

decoration

 

            Samen met Patricia Veerle en Saskia klaar voor de start

decoration

 

                            Da was hier in het zand

decoration

 

               Nu dwars door het zand

decoration

 

                            Naar de aankomst

decoration

 

                   Blij en voldaan waren we Patricia & ik

18:57 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Top 10 !!! Proficiat !! jij begin hier stilletjes aan een topvedette te worden op naar de top 3 ge mag voor mij part er een deel overlaten en er nummer 1 van maken ook zenne (tpast je beter ;-)) dikke proficiat aan zusje Patricia ook (das ook geen gewone als je 'tmij vraagt)

Gepost door: Katrien | 27-01-08

goed gelopen Welke snelheid haal je dan op zo'n crossen of word dit niet bijgehouden ?

Gepost door: roadrunnerke | 27-01-08

helabakes proficiat met je top 10 plaats.
je betert iedere keer op een veldloop.
maldegem en veurne zijn eerder mijn ding.geen modder.in izegem zal je ook sterk zijn.normaal is het daar altijd ploeteren.
zus patje

Gepost door: patricia | 30-01-08

Veurne boven Goed je cross ingedeeld vind ik . Gedurende de wedstrijd schoof je langzaam op naar voor . Ik heb juist een reactie bij je zus geplaatst war ik uitleg wie ik ben .
Op een foto op je blog is mijn vrouwtje te zien ( MACW ) waar ze je probeert te volgen in de zandbak . Kristien zal stranden op 19 seconden enkele plaatsen na jou en Mieke Decaesteker die net zoals in Ieper op 2 seconden van jou eindigt . Crossen doet de adrenaline vloeien !!
groetjes en tot op een of andere wedstrijd

Gepost door: ivan dieryck | 30-01-08

Gooooo.... jaja , meiske , ge zijt ne speedy gonzales !!
Maar zo zien we je graag. Allé ik dan toch zie je graag zo lopen.
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 04-02-08

De commentaren zijn gesloten.