09-03-08

BK Korte Cross Oostende

 

Dat was het dan,de laatste cross.

Het was vandaag mijn laatste cross die ik liep en wat voor eentje,dat was nu echt een mooi parkoer,hellingen en veel modder en toch ben ik zeker niet tevreden over mijn wedstrijd,ik miste compleet mijn start,het startschot viel en raakte niet weg uit de grote groep van 133 deelneemsters.

Doordat ik de korte cross liep en de afstand maar 2,5 km is ,z'on 10 minuten lopen dan kan je het onmiddellijk vergeten.

Wat ik volgend jaar zeker niet meer loop is de korte cross,maar ik loop dan wel weer de lange,die afstand bedraagt z'on 7 km,dat ligt me dan wel beter.

Mijn spikes mogen eens goed gekuist worden en dan hang ik ze aan de haak tot het volgend cross seizoen.Deze maand beginnen weer de wegwedstrijden voor mij en daar kijk ik echt naar uit,wat ik juist ga lopen staat nog niet vast,wel loop ik niet veel korte afstanden de lange liggen me het best.

En als slotwoordje wil ik toch eens mijn ventje Bart bedanken die er altijd is voor mij op de wedstrijden en altijd mijn vuile schoenen kuist en die veel taken van me overneemt omdat ik dan kan gaan trainen,danke daarvoorTong uitstekend

decoration

 

      Een welness modderbad en dan nog gratis

decoration

 

        En nog maar eens die heerlijke modder

decoration

    De troostende woorden van trainer Willy Ligneel

18:46 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ervaring. Weer een ervaring rijker in je lange loopcarriere. Ik kijk uit naar de wegwedstrijden. Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 09-03-08

Ons "modder monstertje" Je mag toch content zijn hoor velen dromen van zon wedstrijd (ik ook trouwens)en zijn jaloers op zon talent (ik ook nogmaals) dus SSSSSSSSStttttttttttttt !! heb gij dat heel goed gedaan jufferke , heb Klasse en daarbij basta ! En wat dat vent(je) van jou betreft ewel die heeft er ook zijn deel in ,want als de schatjes niet steunen op alle gebied ,zou het inderdaad moeilijk worden dus... Bartje jong, een pluim voor jou ook :-)en een grote !

Gepost door: Katrien | 09-03-08

kopke niet laten hange Anita,het is rot zo'n korte cross met zovelen ik kan het begrijpen, maar laat het niet aan u hart komen. Vele zouden echt in u plaats willen zijn! Kwens u het beste toe het komende zomerseizoen, iemand waar ze rekening moeten meehouden net als u zus.

Tot later en bedankt voor de foto's!

Gepost door: Lies | 09-03-08

nie mee inzitten hey zus
nie mee inzitten van je wedstrijd.je hebt het eens geprobeerd de korte cross.en je zegt dat het tegengevallen is,maar ik vind dat je nie mag klagen.nu over naar de baan.
doei zus patje

Gepost door: patricia | 10-03-08

Dag Anita,
Zo een slechte prestatie was dat nu toch ook niet hé! Ik lees dat je volgend jaar geen korte cross meer loopt? Het kan nooit kwaad in functie van een lange eens een korte te lopen. Vb als je nu deze week goed hebt getraind,en zondag een korte cross loopt zonder af te bouwen en dan volgende week een lange,dat kan normaal gezien nooit slecht zijn!integendeel... niet te snel het hoofdje laten hangen, je hebt om te beginnen al een goede verzorger,die altijd je schoentjes wast :). Geniet nu maar eens van je rustdagen het kan soms enorm deugd doen! De drang om er dan weer in te vliegen zal des te groter zijn!

groetjes,
Frederik

Gepost door: Frederik | 13-03-08

De commentaren zijn gesloten.