29-03-08

Brigandsloop Ingemunster

Weer: Mooi lenteweertje 13 Graden

Afstand: 12,8 Km  Tijd: 51m19sec

Plaats :1 dame

 

Vandaag deed ik mee aan de Brigandsloop te Ingemunster.Het was een wedstrijd van 12,8 km .

Om13 u vertrokken we van thuis,ik moet zeggen ik had er een goed gevoel  voor.Het was een parcour op onverharde wegen,in het park,en een pad langs het water,ook stond er weer behoolijk wat wind.

Ik vertrok behoorlijk rap,en liep onmmiddellijk in tweede positie,de eerste ronde was ik honderd meter achter op Charline Vanneste en ik liep honderd meter voor op Els Vancoillie, na twee ronden riep mijn man me toe dat Charline het vrij moeilijk kreeg met die woorden kreeg ik vleugels en liep het gaatje toe,met dank aan drie mannen die bij  me bleven en prima haaswerk leverden.

Onmiddellijk er op en erover ben ik gegaan,de derde ronde maakte ik de kloof nog groter zodat ik de laatste ronde gewoon tempo kon houden en als eerste over de aankomst kon lopen.

Bij deze bedank ik de mensen die me vandaag steunden zus Patricia en haar man Stef... en ook spierbundel Karim en allison en natuurlijk Gwenneke die weer voor de bevoorrading zorgde en oppepende woordjes toesprak danke daarvoor je was super.

En wie er vandaag ook bij was voor de eerste keer,ja Katrientje beter bekend van de blog als paard op stal maar vandaag was ze wel van stal,wel met een pijnlijk pootje, ik hoorde van mijn man dat ze iets nieuws hebben geprobeerd thuis wat juist laat ik in het midden zo zie je maar.

Sorry Bart dat ik je vandaag weer liet sterven van de zenuwen.Merci Bart voor de foto,s

decoration

                        In volle achtervolging

decoration

                              De kloof was net gemaakt

decoration

            Gewoon zalig als eerste over de aankomst

decoration

               Samen met grote Katrien,oei wat ben ik klein

19:37 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

23-03-08

Wegwedstrijd te Wijnendale

 

22/03/2008

Weer: koud koele regen en veel wind bij momenten

Plaats: 3 de Dame                                                              

Afstand: 8,9 Km

Tijd:35 Min 29 Sec       Gemiddelde: 15 Km per uur

 

We vertrokken vandaag van thuis met mooi weer,maar één maal ter plaatse sloeg het weer al hou om,regen en dan die zeer koude Noorderwind.

Ik nam vandaag een vrij snelle start,was goed mee met de eerste dames,de benen voelden goed aan maar ik moest al hou mijn metgezellen laten lopen,op de 2de dame kwam ik nog eens terug en moest dan opnieuw lossen.

Het grote probleem was dat ik alleen  viel tussen de twee groepjes in ,en twee ronden van de drie alleen moest lopen zonder me wat te kunnen verstoppen voor de wind, en die was er.

Maar zonder rond de pot te draaien de twee dames voor me waren beter dan ik,ik klaag zeker niet mijn tijd was nog goed volgens de omstandigheden en haalde toch nog mooi gemiddelde van 15 per uur.

Zeker vertrok ik tevreden naar huis,zwaar geladen met 8,5 kg koffie wat ik gekregen had voor prijs,het zal je maar overkomen.

Ik zal eens wat mensen moeten uitnodigen op de koffie anders raakt dat nooit op bij ons,wie koffie wil komen drinken bij ons geef maar een seintje.

 

decoration
 

             De eerste ronde,en daar liep het podium al

decoration

             Dat is mijn ding,liever dat dan die crossen

      

decoration

         En koud was het nietwaar fotograaf Bart

 

decoration

 

                     Toch weeral mijn eerste podium dit jaar

 

08:56 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

09-03-08

BK Korte Cross Oostende

 

Dat was het dan,de laatste cross.

Het was vandaag mijn laatste cross die ik liep en wat voor eentje,dat was nu echt een mooi parkoer,hellingen en veel modder en toch ben ik zeker niet tevreden over mijn wedstrijd,ik miste compleet mijn start,het startschot viel en raakte niet weg uit de grote groep van 133 deelneemsters.

Doordat ik de korte cross liep en de afstand maar 2,5 km is ,z'on 10 minuten lopen dan kan je het onmiddellijk vergeten.

Wat ik volgend jaar zeker niet meer loop is de korte cross,maar ik loop dan wel weer de lange,die afstand bedraagt z'on 7 km,dat ligt me dan wel beter.

Mijn spikes mogen eens goed gekuist worden en dan hang ik ze aan de haak tot het volgend cross seizoen.Deze maand beginnen weer de wegwedstrijden voor mij en daar kijk ik echt naar uit,wat ik juist ga lopen staat nog niet vast,wel loop ik niet veel korte afstanden de lange liggen me het best.

En als slotwoordje wil ik toch eens mijn ventje Bart bedanken die er altijd is voor mij op de wedstrijden en altijd mijn vuile schoenen kuist en die veel taken van me overneemt omdat ik dan kan gaan trainen,danke daarvoorTong uitstekend

decoration

 

      Een welness modderbad en dan nog gratis

decoration

 

        En nog maar eens die heerlijke modder

decoration

    De troostende woorden van trainer Willy Ligneel

18:46 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |