19-04-08

Lakosta te Staden

Weer:Bewolkt met een strak windje

Plaats: 3De Dame

Tijd:1u27m 16 Sec

Halve Marathon 21km

Zoals ieder jaar loop ik de halve marathon van de lakosta,deze middag vertrok ik vrij vroeg naar Staden wel behoorlijk nerveus want ik moest mijn eerste plaats van vorig jaar verdedigen.

We startten vandaag vrij rap al na een drie tal km viel de beslissing met drie dames raakten we alleen voorop ik met mijn zus Patricia en Veerle Vandekerkhove in een pittig tempo legden we onze km af tot Veerle alleen het hazepad koos,samen met mijn zus probeerden we de kloof te dichten wat ons ook lukte.

Maar door die inspanning was ik al door mijn beste krachten geen en moest lossen uit de kopgroep,zonder me te verbergen achter exuses moet ik zeggen dat Veerle en mijn Zus beter waren vandaag .

Wat je ook niet mag onderschatten daar is het parkoer vrij zwaar zelfs en zeer heuvelachtig.

Bedankt ook aan al mijn supporters in het bezonder Katrientje en Christ en Gwen en Karim.En ook was ik blij dat mijn ventje mee fietstte want ik had zeker zijn steun nodig vandaag.En Katrientje bedankt om speciaal te komen naar Staden om me te steunen, ik ben in mijn doel geslaagd, vandaag het podium halen dat was de afspraak toch.En niet te vergeten Dat Katrien morgen de Marathon van Antwerpen loopt.En als je wil mag je gerust eens mijn kamele rugzakske gebruiken hoor.Laat iets weten.

decoration

 

              En weg waren we met z'en drieen

decoration

 

                            Op weg met mijn zus

decoration

 

                             

decoration

         oei, ik begon het warm te krijgen

19:57 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Sterk hoor en inderdaad een pittig parcours wat niet te onderschatten was. Proficiat!!

Gepost door: sanny | 19-04-08

goed resultaat gelukkig hebben we elkaar na de wedstrijd gesproken want ik ben wel een langzame olifant ! Goed gelopen op toch wel een lastig parcour.

Gepost door: wim | 19-04-08

De Fan Club Ewel moet eerlijk zijn ,het is een hele eer fan te mogen zijn van jullie , Jij, Patje,en Gwenn zijn echt straffe madammen ,zonder kapsones, zonder excuses , met veel respect een dikke proficiat !! ps en ook een pluimpje voor julie ventjes ,die zijn echt bezorgd om jullie en Bartje de "stressyboy" is echt niet te schatten !!

Gepost door: Katrien & Christ | 19-04-08

Mooi resultaat! Het was inderdaad een lastige halve marathon en de afstand klopte ook niet echt. Ik had 200 m meer op mijn Garmin maar er waren er ook die 400 m meer hadden.
Mijn doel was onder de 2u te lopen als duurloop ter voorbereiding van de marathon van Stockholm en met mijn tijd van 1u58'13" ben ik best tevreden.
Zo een tijden die jij en je zus lopen daar kan ik enkel van dromen. Proficiat!

Gepost door: betty spencer | 19-04-08

Mooi !!! Goed gelopen en knappe tijd !!! Keep up the good work ,meiske !!!! En terug op het podium . Proficiat !
Greetzzz Gwen

Gepost door: Gwen | 19-04-08

proficiat aan u en uw zus, jullie zijn een snelle 2ling zunne !

Gepost door: jogginggirl | 19-04-08

Mo vent toch! Moesten jullie heel de tijd kop trekken voor die venten? (zie foto's)
Sterk gelopen van jullie beidjes op een vree lastig parcours.
@Betty: jammer dak je niet heb gezien!

Gepost door: Francis | 19-04-08

sterke tijd op een lastig parcours , de eerste halve marathon is alvast goed verlopen en je staat op het podium , dat is mij nog nooit gelukt op een halve marathon .

Gepost door: roadrunnerke | 20-04-08

samen sterk hey zus,
we hebben dit weer goed gedaan gisteren.je hebt goed kunnen volgen.we liepen toch vrij lang op kop tegen de wind.niemand anders deed dat.jij profiteerde niet.proficiat met je prestatie.bedankt bart om mijn drank bij te houden,toen mijn ventje moest terugkeren met een platte band.
groetjes van zus

Gepost door: patricia | 20-04-08

Heel sterk Sterk gelopen op dit zwaar parkoer van u en je zus. Dat overnemen jammer dat ze dat niet doen. Tijdens het lopen verleden jaar vroeg ik dat hoor "Overnemen,, mannen .al was het 2minuten.Doe zo voort in de loopsport . ik wil 1uur22min14 te Eindhoven op de 21km (kniepijn ?). 2jaar terug was ik net voor u ,of twas je zus ! van Kortemark naar Langemark

Gepost door: Clint | 20-04-08

Foto gepikt! Ik heb een foto van je blog gepikt omdat ikzelf geen foto's had. Hopelijk vind je dit niet erg.
Groetjes.

Gepost door: betty spencer | 20-04-08

Knap! amaai, ge zijt gij een snelle madamme. Ik zou u in ieder geval niet kunnen volgen!

Gepost door: Geert | 22-04-08

De commentaren zijn gesloten.