26-04-08

Oedelem 26/04/2008

Weer: Zeer zonnig en warm

Afstand: 12 km

Tijd: 47min25sec

Plaats 1 ste Dame

Voor vandaag stond een 12 km op mijn programma.Met niet te veel te hebben geslapen want ik had nog moeten werken deze nacht tot 4u30.Bij de start zag ik dat vandaag de tegenstand ging komen van Caroline Degeyter en Rita Deloddere.Er waren  drie ronden van 4 km wat ik zeer mooi vond dat we dwars door de sporthal moesten lopen en de aankomst was er ook, echt leuk vond ik dat.

Wel benieuwd was ik hoe de benen zouden zijn na vorige week,mijn ventje had me gevraagd om eens goed door te gaan bij de start,en dat deed ik ook na 1 km kwam ik door in 3.33,da was zeker wel rap,de eerste ronde duwde ik goed door,wat voelden mijn benen goed aan, echt een super gevoel had ik.Na èèn ronde was de kloof gemaakt zonder me te moeten forceren maalde ik de rest van de km af, rond de vier minuten de km.Waarom zou ik me kapot lopen als het echt niet nodig was.

Ook was het vandaag zalig om te lopen wat een weertje .ook moet ik de organisatie te Oedelem een dikke pluim geven,zeker voldoende water en sponzen en een pracht van een omloop. Na een geslaagde April maand kies ik er nu voor om een drie tal weken geen wedstrijd te lopen en verder goed te trainen,alles gaat nu zeer goed en zou het nu graag zo houden,kwestie van mijn duracels weer te kunnen opladen.Morgen ga ik samen met Bart een uurtje loslopen ,na veel blessure leed lijken de problemen nu opgelost bij Bart.

decoration

        De start en onmiddellijk goed doorduwen

decoration

                Efkes kijken naar het vogeltje

decoration

                Ja dorst had ik wel bij dat weertje

 

decoration

          De aankomst in de sporthal ,da was mooi

 

21:09 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

19-04-08

Lakosta te Staden

Weer:Bewolkt met een strak windje

Plaats: 3De Dame

Tijd:1u27m 16 Sec

Halve Marathon 21km

Zoals ieder jaar loop ik de halve marathon van de lakosta,deze middag vertrok ik vrij vroeg naar Staden wel behoorlijk nerveus want ik moest mijn eerste plaats van vorig jaar verdedigen.

We startten vandaag vrij rap al na een drie tal km viel de beslissing met drie dames raakten we alleen voorop ik met mijn zus Patricia en Veerle Vandekerkhove in een pittig tempo legden we onze km af tot Veerle alleen het hazepad koos,samen met mijn zus probeerden we de kloof te dichten wat ons ook lukte.

Maar door die inspanning was ik al door mijn beste krachten geen en moest lossen uit de kopgroep,zonder me te verbergen achter exuses moet ik zeggen dat Veerle en mijn Zus beter waren vandaag .

Wat je ook niet mag onderschatten daar is het parkoer vrij zwaar zelfs en zeer heuvelachtig.

Bedankt ook aan al mijn supporters in het bezonder Katrientje en Christ en Gwen en Karim.En ook was ik blij dat mijn ventje mee fietstte want ik had zeker zijn steun nodig vandaag.En Katrientje bedankt om speciaal te komen naar Staden om me te steunen, ik ben in mijn doel geslaagd, vandaag het podium halen dat was de afspraak toch.En niet te vergeten Dat Katrien morgen de Marathon van Antwerpen loopt.En als je wil mag je gerust eens mijn kamele rugzakske gebruiken hoor.Laat iets weten.

decoration

 

              En weg waren we met z'en drieen

decoration

 

                            Op weg met mijn zus

decoration

 

                             

decoration

         oei, ik begon het warm te krijgen

19:57 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |