01-06-08

1/2 Marathon MC - BR-BRIDE-RUN

Weer: 16 Gr

Afstand: Halve Marathon 21,1

Tijd:1.24.05

Plaats: 4 De Dame

Vandaag stond voor mij een zeer belangrijke wedstrijd op het programma,namelijk de MC-Bride Run van Ieper naar Poperinge,de twee vorige jaren kon ik er telkens winnen,maar wist dit jaar dat het moeilijk ging worden omdat er veel concurrentie op af kwam.

We startten vandaag op een redelijk vlot tempo.doordat ik goed wilde lopen vandaag besloot mijn zus Patricia het haaswerk te doen voor mij, ook besloten Bruno Van Acker en Patrick Pattyn om haaswerk te verrichten voor mij,echt jullie deden dat super voor mij,mensen dank u wel daarvoor,zo werd ik vierde dame en 2,5 minuut sneller dan vorig jaar met bovenop een persoonlijke besttijd op de Halve Marathon gewoon super dat.Ideaal weer was het.geen wind niet te warm wat wil je nog meer.

Ik kreeg het behoorlijk moeilijk de laatste vier km en kon het me niet veroorloven te vertragen doordat Marijke Ghyllemin op maar een 20 tal meter volgde.Alle kleuren van de regenboog heb ik gezien,ik heb vandaag mijn grens kunnen verleggen door zo diep te gaan en toch in het goede tempo te blijven lopen,mijn ventje volgde me op de fiets,die zat me aan te moedigen en te roepen,zeker de zenuwen.Zeer tevreden keerde ik huiswaarts,om er een warm badje te nemen,want volgende week hoop ik weer met scherp te kunnen schieten op de grote prijs Rudy Bekaert die wedstrijd word ingericht door Danny Bekaert en mijn zus Patricia en man Stefaan,en word gelopen te Rollegem-Kapelle,dus bijna een thuiswedstrijd voor mij,voila da was het dan,nu doe ik vandaag nog drie dingen rusten rusten en nog eens rusten

decoration

  Mijn superhazen voor en naast mij,bedankt

decoration

             Zjoef en vlammen deur den droi met zus

decoration

          Zus Tamara was ook mee op de fiets en vriend

decoration

             Voila, hier zag ik de kleuren van de regenboog al 

17:28 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau... ... knappe prestatie een supertijd !!! Aan een tempo van 15,1km/h en dat een 21 km volhouden .... dat is gewoonweg MEGA !!! Ik kijk al uit naar je volgende wedstrijd .
Je bent goe bezig....
Greetzzz Gwen xxx...

Gepost door: Gwen | 01-06-08

WOW Proficiat met je PR. Zo'n goeie tijd!!

Gepost door: sandra | 01-06-08

McBride Knap!

Gepost door: Francis | 01-06-08

proficiat Natuurlijk waren het goede omstandigheden , maar als je niet goed zit kun je dit gewoonweg niet . Dit is een superprestatie waar veel mannen zelfs maar kunnen dromen en je mag dan nog gehaasd worden , je moet nog meekunnen ook . Proficiat !!!!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 01-06-08

Wat een tijd !! dat is niet meer voor de gewone recreantjes zenne , ewel petje af voor jou !!Nog eens proficiat!ps en euh die 3dingen ... Bartje had nog een 4e in petto een "Moorseelse massage" of iets in dien aard ???? :-)geniet er van !en nogmaals dank voor de fotookes

Gepost door: Katrien | 01-06-08

PROFICIAT zelfs als je alle kleuren van de regenboog ziet, loop je nog een P.R. Super tijd van een super atlete ! proficiat

Gepost door: wim | 01-06-08

proficiat van harte proficiat met je
mooie tijd anita

Gepost door: tuyttens gino | 01-06-08

mc Bride Kon dit jaar niet meedoen helaas ik liep Gisteren een goeie 13.200km. Vandaag naar Torhout geweest Vansteenlant Benny zijn memorial uit respect naar ginder gereden per auto. Tot in 10Mijlen van Brugge??

Gepost door: Clint | 01-06-08

twee "snelle" meiden Wat een snelheid . En dat blijven volhouden over 21 km . Straffe toebak . Een sterk PR dat je nu wel heel scherp hebt gesteld .
Met heel jullie entourage erbij was het net een treintje dat voorbijdenderde door de Westhoek . Groeten uit Veurne .

Gepost door: ivan dieryck | 02-06-08

zeer kknap amaai zeer knap kunnen volgen.onze hazen zeiden we lopen op een tijd van 1u 24 minuten.ik dacht voor anita zal het te rap gaan.maar nee.goed kunnen volgen.dikke proficiat.
zus patje

Gepost door: patricia | 02-06-08

proficiat!
Ben blij dat je zoveel van je pr op de halve marathon hebt kunnen doen, doe zo verder!
groetjes

Gepost door: Charlotte | 02-06-08

Amaai! Proficiat zeg!

Gepost door: Kimberly | 02-06-08

Sterk ik kom altijd enkele dagen te laat proficiat wensen:)
Sterk gelopen!!!! De lange afstand ligt je dus duidelijk beter dan de korte..

Groetjes,
Frederik

Gepost door: Frederik | 03-06-08

bereknap gelopen, en merci om ne goeiendag te komen zeggen hé. Ik had jullie wel gezien en herkend, maar gezien jullie toch een klasse of 2 rapper zijn, durfde ik jullie niet goed aan te spreken, 'k wist niet of jullie wel wisten wie ik was. Podium zit er voor mij immers nooit in hoor.

Gepost door: jogginggirl | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.