28-06-08

Kastelenloop Izegem

Afstand :21,1Km

Parcour :Licht golvend

Weer :Zeer zonnig wel veel wind

Tijd :1u27De seconden weet ik niet juist

Plaats : 1 Ste Plaats

Vandaag stond weer een mooie wedstrijd op het programma en in het vet aangekruist de 21 km van de kastelenloop

Ik wist dat ik het meeste weerwerk ging krijgen van clubgenote en goede vriendin Veerle Vandekerckhove.Bij de start was ik goed weg samen met Veerle,we hadden het geluk vandaag om superhaas Martin Labaere te hebben,als iemand het hazen goed kent dan is het Martin wel,bedankt Martin je was super ook hadden we dan nog Christophe Ghesqiere beiden zijn ze van mijn club Christophe moest lossen samen met Jan de Roadrunner.

Vandaag had ik weer van die goede beentjes ik liep vrij gemakkellijk,tijdens de wedstrijd zag ik dat Veerle het soms moeilijk had maar toch besliste ik om niet in de aanval te gaan,moest het een andere dame geweest zijn dan deed ik het wel ook was ik bang van de wind ik had in de tweede ronde twee mannen zien weglopen van bij ons maar die vielen wel stil tegen de wind in daar was ik bang van.De laatste km besloot ik om het eens te proberen en nam maar drie meter op Veerle maar toch kwam ze terug, zo werd het een lange sprint naar de meet en kon toch winnen met een drietal seconden voorsprong,da was wel de langste km van de wedstrijd.Het leven kan soms raar zijn ,telkens als Katrientje beter gekend als paard op stal er is met man Christ en dochter dan win ik telkens,zeg blijven komen hoor.

Ook maakte ik een praatje met Betty Spencer die ik eerst niet herkende,maar die me zelf aansprak,Betty zal zeker denken da kleintje heeft een dikke nek,wel een zeer lieve dame die Betty.

decoration

       Hier was het beuken tegen de wind

decoration

                        We waren pas vertrokken    

decoration

               Samen op weg met Veerle en Martin

              

23:32 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Knap! Alweer schitterend gedaan.

op 21/07/2008 organisseerd mijn club zijn jaarlijkse schelde & denderjogging in Dendermonde (www.acdenderland.be), hopelijk mogen we je daar begroeten!

Gepost door: Geert | 29-06-08

Proficiat! Een mooie eerste plaats in een winderige wedstrijd.
Het is normaal dat ik je eerder herken dan omgekeerd. Gij zijt een topper en ikzelf maar een grijze muis. Toch ben ik heel content met mijn PR en nog eens bedankt voor de mooie foto.

Gepost door: betty spencer | 29-06-08

proficiat met uw verdiende overwinning . Ikzelf moest al vroeg in de wedstrijd passen , warmte en wind zijn mijn vrienden niet , maar de grootste factor was wellicht géén goede vorm . Zo zie je maar , ik moest alleen maar jullie en je hazen volgen , maar als je niet goed zit kun je dit echt niet , nogmaals proficiat !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 29-06-08

Kastelenloop Proficiat met je schitterende prestatie en eerste plaats in het winderige Izegem !
En met een hometrainer naar huis : je gaat nu nog sneller worden :-).

Gepost door: frank spencer | 29-06-08

SJIEK ,KNAP, EN VOORAL KLASSE .............. en nog veel meer , dikke proficiat !! en euhhhhhhhhhh komen supporteren ??? MET VEEL PLEZIER !!! ps Manou is vanmorgen opgestaan haar eerste woorden waren ,gaan lopen !!ben er nu wel mee ,ga deze middag met haat eens naar de piste :-)en Christ had gisteren OOK zenuwen ,vooral tijdens je laatste 500m :-)tis maar dat Bartje alleen niet is

Gepost door: Katrien | 29-06-08

Proficiat Op naar de volgende overwinning!!

Gepost door: sandra | 29-06-08

Weeral... ... een knappe prestatie !!! Ik zou zeggen : doe gewoon zo verder. Proficiat.
Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 29-06-08

21/07/2008 De schelde en denderjogging die lopen we voor de eer en voor enkele leuke prijsjes. Hier zijn geen centjes te verdienen. Vorig jaar liep Gwendoline ook bij ons (andere lokatie) en ja ze won de 5 Km en kreeg een paar flessen Leffe.

Gepost door: Geert | 29-06-08

Heel verstandige sponsor .... want er zit blijkbaar toch een zomers tenuetje tussen . Weinig luchtweerstand windop en lekker koel windachter .....

Gepost door: ivan | 30-06-08

proficiat proficiat met je prestatie.was een spannende spurt die ik zelf nie heb gezien.ik was nog aan het meefietsen met mijn ventje.
zus patje

Gepost door: patricia | 30-06-08

knap zeg ! En het blote buiken herkenningspunt is er blijkbaar toch nog bij met de nieuwe sponsor. Knap van u en goede reclame voor hem dat je meteen wint !

Gepost door: jogginggirl | 30-06-08

Amaai, het winnen zit momenteel in je! Een dikke proficiat!

Gepost door: Kimberly | 30-06-08

Leuk We zijn zeer vereerd je in Dendermonde te mogen begroeten. Ik heb Gwen ook gevraagd, tenminste een beetje tegenstand dan.....
Voor de top 3 zal er wel een mooie prijs zijn.....niet 1 maar misschien wel 2 flessen Leffe. Jij gaat dat daar zeker winnen....

Gepost door: Geert | 30-06-08

Proficiat De conditie is in topform , nen dikke proficiat.

Gepost door: Natalie | 30-06-08

Proficiat Proficiat met uw sterke prestatie. Hopelijk zien we u volgend jaar terug op onze kastelenloop. Een loopster met talent, klasse en elegantie is altijd welkom. 'k Zal vragen dat Katrien en Veerle er de volgende keer ook weer bij zijn.

Gepost door: etienne | 04-07-08

De commentaren zijn gesloten.