03-08-08

NINOVE

03/08/2008

Afstand: 12,7 KM

Parcour: Licht Golvend

Weer: Zonnig en Warm

Tijd: 52Min46Sec

Plaats 1 Ste Dame

Na vijf weken van geen wedstrijden te hebben gelopen was het vandaag weer zover,de reden van die lange periode was kniepijn.Van de ene op de andere dag zat ik plots met pijn, onmiddellijk ruste ik en ging naar de sportdokter maar die kon niets ergs vinden enkele keren naar de kine geweest,maar toen dacht ik dat ik onlangs van merk van schoeisel veranderde,ik liet mijn nieuwe weer af en liep weer met mijn oude merk van schoenen en de pijn verdween zoals die gekomen was .

Zoals ik al zij liep ik vandaag terug wedstrijd te Ninove,samen met Karim & Gwen en mijn ventje reden we naar Ninove,Gwen besliste de 5,5 km te lopen ik liep de 12.7 Km,ik moest op niet veel tegenstand rekenen des te beter zou ik zeggen.Het doel vandaag was om Gwen de eerste ronde te hazen want op de 5,5 km kon Gwen op meer tegenstand rekenen.

We startten vrij vlot na twee km hadden we een snelle tijd volgens Gwen,op het laatste trok ik nog even door,omdat de tweede vrouw op de 5,5 km dicht zat,en het lukte nog ook zo kon ze al eerste eindigen,ik moest dan nog twee ronden afleggen Bart riep me toe dat ik het vrij rustig kon houden de 2 de dame volgde toen al op twee minuten zodus maakte ik er een vlotte duurloop van,tevreden was ik,gelopen zonder pijnen niets moeten inboeten  van mijn vorm en Maandag begin ik aan mijn verlof wat kan een mens zich nog meer wensen,o ja en van prijs vandaag mag ik ook best tevreden zijn een weekend Blankenberge in hotel Paradisio we laten onze frigobox zeker thuis.PS Gwen & Karim het was een toffe namiddag samen te Ninove.

decoration

         Samen met Gwen te Ninove

decoration

                                  En weg waren we samen

decoration

                 Een lachje kon er ook nog af

decoration

            En genieten was het

decoration

   Net aangekomen en nog een dame gedubbeld

decoration

                    Alles zit weer goed ,blij ben ik

21:34 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

MERCI !!! DUIZENDMAAL DANK om mij te hazen. Mag -MOET - eingelijk nog gebeuren dat je dit doet. Zelf heb je prachtig gelopen !!! Wat mij betreft : ik ben supercontent met mijn 1ste plaats !!! Greetzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 03-08-08

Sjiek !!! De west vlaamse volbloed merrie's hebben terug de prijzen in beslag genomen ,zo kennen we jullie wel hé Proficiat !!! ps ben vanmorgen met Gino een eindje meegelopen ,die is ook in vorm zenne !

Gepost door: Katrien | 03-08-08

Leuke vakantie ik dacht al dat je ontvoerd was door een buitenlandse mogendheid die je zou inzetten op de spelen in Peking .
Maar je bent terug en zoals je fans verwachten direkt inpikken met een overwinning .
Mooie foto met de weerspiegeling van je privéfotograaf .
Nu genieten van een met sport gevulde vakantie .
Blankenberge , Blankenberge , wonderschoone stad .....


Gepost door: ivan | 04-08-08

proficiat Zo te zien was het genieten!!! Proficiat.

Gepost door: sandra | 04-08-08

Bravo Na weken zonder competitie toch weer gewonnen.
jammer dat je er enkele weken geleden (21/07) in Dendermonde niet bij was.....

Gepost door: Geert | 04-08-08

knap hey zus,
proficiat met uw overwinning!!!
gelukkig is de kniepijn verdwenen.nu ik terug ben van stage,kunnen we er op training weer invliegen.
zus patje

Gepost door: patricia | 04-08-08

mooi mooi dat je als " super " loopsters nog anderen wil hazen. Dikke proficiat met je overwinning en pijnlose wedstrijd !

Gepost door: wim | 09-08-08

een dikke proficiat Anita Een dergelijke prestatie,je moet het maar doen!!!

Gepost door: patrick aerts | 10-08-08

zo snel...daar kan een mens maar van dromen Ik ben al stijf van een km'terke en jij gaat er stevig tegenaan!,nog bedankt dat je mij wat moet hebt ingesproken Anita,het is nodig ook,maar mijn ventje zal mij toch wel in de juiste richting houden,die heeft een serieuze tik, wat lopen aangaat,die zit al te zweten voor zijn wedstrijd zondag!!!

Gepost door: Myriam | 15-08-08

De commentaren zijn gesloten.