18-10-08

 

Toch nog eens klein verslagje posten op mijn blog.

Het is nu al terug vier weken geleden dat ik herbegon met lopen,Zoals ik al schreef in een vorig verslag ben ik toen nog naar het UZ in Gent geweest,vorige week kreeg ik telefoon  dat ik om mijn zolen kon gaan.Ik dacht da word miserie,toch niet, de eerste training had ik toch een blaar juist waar mijn blessure zat je ziet en voelt op die plaats dat daar een verhoogje is geplaatst in die zool maar ze voelen goed aan.Vandaag ben ik samen met mijn ventje voor de eerste maal op de weg gaan lopen voor zo'n 10 km, Bart nog maar 5km,dat voelde echt lekker aan anders sta je daar niet bij stil maar nu kom je tot het besef hoe mooi lopen kan zijn.Mijn hartslag begint nu ook te dalen in het begin was die vrij hoog zo zie je toch dat je lichaam terug moet wennen aan het lopen.Over wedstrijden lopen kan ik kort zijn ik loop er gewoon geen tot zeker het einde van het jaar dan zien we wel wat het weer word ,deze week kreeg ik een mailtje van Mario coach van Katrien over een mooie wedstrijd de Zilvermeerloop te Mol op 8 November 2008 maar helaas is het te vroeg om al wedstrijd te gaan lopen anders was ik zeker geweest.

Image Hosted by ImageShack.us

16:03 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

Jammer! Dat je er niet bij bent in Mol, maar het is je vergeven hoor! Er komen nog genoeg wedstrijden! Ben blij dat de zooltjes goed meevallen en je het terug helemaal ziet zitten! Groetjes

Gepost door: Wendy | 18-10-08

Duim ! goed om nog es van je te horen ! en al een maand terug bezig, voor je 't weet eindig je weer vooraan tijdens wedstrijden ;-)

Gepost door: Chris | 18-10-08

Heyhey... Een nieuwe blog voor mij!
Leuk deze blog te ontdekken.
1 van de dagen ga ik verder op zoek naar jouw blessure,... en ga ik ook ontdekken of Anita of Bart ooit stressfracturen had... want is me even niet duidelijk.
Wel een hele geruststelling om van iemand anders te lezen dat je na een stressfractuur een knagende pijn kan hebben na het lopen. Echt bedankt voor je bezoekje aan mijn blog en de reactie.
Net als jij heb ik momenteel ook geen wedstrijdplannen... lopen en blijven lopen is het eerste plan. De rest komt wel.
Veel beterschap en geniet van elke stap!

Groetjes

Gepost door: Tinne | 18-10-08

goed om horen Dat alles terug op zijn plaats zit!
http://www.bloggen.be/funrunner/

Gepost door: Patrick | 19-10-08

Succes Dag Anita.
Niet forseren is inderdaad aangewezen. Er komen nog genoeg wedstrijden hé. Alvast veel succes met uw heropbouw van uw conditie.
Gr.Eddy en Natalie
http://www.bloggen.be/natalietijtgat

Gepost door: natalie | 19-10-08

positief Hoi Anita en Bart;
blij te horen dat de zooltjes goed aanvoelen. Ikzelf loop al bijna 3 jaar met steunzolen in beide schoenen en draag ze continu, niet alleen voor het lopen. Volgens mij is door de correctie de blessurekans kleiner. Ook blij voor Bart, misschien binnenkort een nieuwe trainingscopain erbij die een beetje van mijn niveau is. Groeten en tot op training en in 2009 tot op wedstrijd.
Tom.

Gepost door: Tom Hoornaert | 19-10-08

Wat zag ik opeens op mijn feeds, een update bij Anita, snel even gaan kijken dus en ja hoor, geen foto's meer met draden en rode knoppen maar een schoon zicht op Engeland (in de verte) en positief nieuws in het verslag. Ben blij dat de steunzolen goed aanvoelen want dat is toch altijd even afwachten, bouw rustig verder op en volgend jaar zien we jou terug op wedstrijden...

Gepost door: Stofke | 19-10-08

't is inderdaad al een tijdje geleden dat je nog een berichtje plaatste op je blog. Het doet deugd om te horen dat de opbouw goed verloopt. Voor je het weet vlam je weer als vroeger. En Bart, proficiat met je 5 km.

Gepost door: Herman | 19-10-08

moeilijk het is waarschijnlijk moeilijk voor een bezig bijtje als jezelf om nu rust te moeten nemen. Maar ik ben er zeker van dat deze rustperiode je goed zal doen en dat je volgend jaar weer dezelfde super resultaten zal neerzetten als vroeger. Ik zou ook geen wedstrijden meer lopen maar je rustig opmaken voor volgend seizoen.

Gepost door: wim | 19-10-08

halokes je bent goe bezig zus.heel rustig opbouwen zal je goed doen.zullen er volgend jaar samen terug invliegen,en prachtige wedstrijden lopen.

je zuske

Gepost door: patricia | 20-10-08

Het gaat weer vooruit ge kan niet geloven hoe content wij zijn dat alles terug ok is , wij kijken al uit naar je eerste wedstrijd ,en zeker Christ hij kan dan weer Aprèsrun houden met Bartje :-)doe vooral zo verder en Bart ook want die is ook aan zijn Come Back bezig gelijk nen echten tot in Ursel ?????? :-)

Gepost door: Katrien | 23-10-08

Blij te lezen dat alles inorde is . Voorzichtig beginnen is zeker aan te raden ! Maar het niet mogen lopen ......ik heb er weining ervaring mee , maar het is verdomd moeilijk !
Sat je niet naar mol komt , is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar wij gaan mekaar zeker wel ééns ergens tegen komen !

Gepost door: coach mario | 24-10-08

Om je te stimuleren... naar nieuwe hoogtepunten in 2009 komt er binnenkort .. een overzicht .
Nog wat geduld , train rustig verder en wees nieuwsgierig ..
groetjes

Gepost door: ivan | 24-10-08

in alle stilte ben jij je nu aan het voorbereiden. We zijn verwittigd, 2009 word voor jou weer een jaar met massa's overwinningen.
Groetjes.
Geert

Gepost door: Geert | 25-10-08

Nu jullie officieel door Katrien geout werden als webloglopers, zal ik al eens meer durven klappen tegen jullie, de idolen (graptje, remember Mc Bride :) Succes met de plannen hé !

Gepost door: jogginggirl | 25-10-08

Dat gaat goed komen en wij gaan je zeker eenszien.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.