11-11-08

Aalter Bellem

Vandaag vertrokken ik en Bart om 11u richting Bellem we zouden er gaan supporteren voor de Webloglopers die zeer talrijk waren.Bart zou er mee fietsen met Katrien maar het lot besliste er anders over,toen Bart in Deinze aan kwam stond hij lek met zijn fiets.Voor de wedstrijd zei Katrien tegen mij waarom loop je nie Anita ik zei direct van nee ik had trouwens mijn wedstrijdkleding niet mee,ik was van plan om daar een rustig duurloopje te doen,om eerlijk te zijn ging ik 6 Km tegen lopen en 6 Km terug lopen met Katrien,toen het 13u10 was ben ik me dan toch gaan inschrijven op de 7,5 Km de start was al om 13u30 .Eenmaal gestart,zeker niet te rap,kwist niet wat ik er moest van verwachten,maar het ging redelijk,maar de conditie is nog zeker niet terug,de laatste Km schudde ik de derde vrouw van me af en zette da jacht in op de eerste toen voelde ik dat ik nog niet over mijn mogelijkheden van vroeger beschikte ik strande op een sec of 6 van de eerste dame toch liep ik al een gemiddelde van 14,3 das al zeker niet slecht,al bij al ben ik zeker tevreden.Na de wedstrijd ontmoete ik al de webloglopers stuk voor stuk lieve mensen,ook maakte ik een babbeltje met snelle Wendy daar had ik zelfs wat zenuwen voor, maar we hadden een toffe babbel.Ook was Tiny en vrouwtje Sjan aanwezig uit Nederland die trakteerden ons op lekkere kruidenkoek.het was een zeer geslaagde dag voor mij waar ik veel plezier heb beleefd.zo zie je maar je gaat supporteren en toch loop je een (NIET) geplande  wedstrijd.

decoration

             Op Pad met super paard Katrien

decoration

                            Snelle Wendy & Chris Rogghe

 

21:41 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (28) |  Facebook |

Commentaren

Plannen zijn om te wijzigen Hopelijk is Bartje niet boos op mij :-( maar toen ik deze morgen zag dat je kon inschrijven aan een plaatselijke ronde ,kreeg ik het idee "Waarom loopt ze hier niet een testloopje" maar ik wilde je niet pushen ,dacht we zijn dan zeker dat we een medalle mee hebben hé ,Haaaha !! :-))))en is Anita terug "in the running" en ben blij voor jou dat je het "gelapt" hebt PROFICIAT !! de rest komt nu terug vanzelf en bedankt voor de laatste 3km ,twas nodig puffffffffffff :-) @Bartje sorry maar kon het niet laten :-)

Gepost door: Katrien | 11-11-08

Weer op de weg terug!! Nog even werken en de zaak heel houden en je knalt weer als nooit tevoren. Goed om jullie eens te ontmoeten!

Gepost door: Tiny | 11-11-08

Snelle Wendy! Hier ze, de Mario heeft weer iets gelanceerd, als ik ooit gewoon naast jou kan lopen dan ga ik al ontzettend content zijn!!! Jammer dat ik het niet wist dat jij meeliep anders was ik zeker komen supporteren, maar je hebt dat zonder supporters ook prima gedaan, direct terug 2de en had het iets langer geweest was de winst voor jou geweest. Terug prima vertrokken, kijk al uit naar de volgende wedstrijdverslagen, en ik kom zeker nog wel eens supporteren!

Gepost door: Wendy | 11-11-08

proficiat ge zijt weer vertrokken en hopelijk blijven de blessures achterwege. ja bartje ge ziet als er iets in koppeke zit van onze madams dat we niet veel te zeggen hebben hee.

Gepost door: christ | 11-11-08

mooi Ge zijt weer vertrokken en om zonder wedstrijdkledij gelopen te hebben heb je toch goed gevlamd :-) Proficiat met uw zilveren plak!

Gepost door: Julie | 11-11-08

Die snelheid begint weer ferm op toeren te geraken, terug goe bezig zenne...

Gepost door: Stofke | 11-11-08

mooi tempo op je eerste wedstrijd na de blessure , die snelheid komt wel terug , belangrijkste is dat je kon lopen .

Gepost door: roadrunnerke | 12-11-08

Pech.... .... voor Bart met de lekke band , mooi voor jouw de wedstrijd van 7 km !!!!
Knappe plaats.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 12-11-08

tijd Een niet geplande maar knappe tijd gelopen. Proficiat!

Gepost door: Dirk | 12-11-08

ongepland en 2de plaats op enkele seconden vd eerste... Knap hoor ! Blij dat de blessure goed overwonnen wordt ! Tot een volgende !

Gepost door: jogginggirl | 12-11-08

Hoedje af. Prachtig gelopen Anita. Blij dat je terug bent. En dan nog bijna de overwinning pakken. Straf.

Gepost door: Herman | 12-11-08

Top gedaan en het was erg gezellig aldaar.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 12-11-08

14 km per uur als toeschouwer??? Hej Anita,
Leuk dat je een reactie op mijn weblog hebt achtergelaten. Zit ik bij jou even te neuzen, lees ik dat je 14 km per uur loopt tijdens een niet geplande loop...
Wauw, als ik dat doe spetteren al mijn gewrichten uit elkaar...ha ha ha. Superwoman!

Gepost door: Pim | 12-11-08

Anita , naar mijn vermoeden ben je een supper toffe loopster , waar ik ook onzettend naar uitkijk om eens te ontmoeten . Als ik eran denk begin ik ook al zenuwen te krijgen . De hand schudden , misschien zelfs ne kus geven ( verjaart ge niet of zo ? ) :-) Ik moet presies nu al naar de wc ..( seffens verder schrijven .................................................................................................................................................................................................................................................................Ja ik ben er weer :-)
Tweede op 6 sec na de éérste en dat na blessure tijd . knappe dinges !! Gij zijt terug aan het opbouwen , awel ik ook ! t'is zwaar he ? Maar met karakter als jij zal dat zeker lukken ! Doe zo verder !

Gepost door: coach mario | 12-11-08

Deinze - Aalter Blij dat je weer "on the run" bent na een blessureperiode.
Met je tweede plaats bewijs je alvast dat je rap terug "de oude" wordt. Proficiat !

Ah ja, als Bart tijd heeft mag hij gerust enkele kiekjes doormailen naar philippelagae@versateladsl.be . Thanks !

Gepost door: frank spencer | 12-11-08

Ik was er vrij zeker van ... dat ,je nog voor het einde van het jaar terug zou aanpikken met competitie . Gelukkig ben je al wat vertrouwd met je lichaam en weet je hoever en hoelang je in het rood mag gaan . Het zou spijtig zijn moest je door je enthousiasme uit een bocht van de weg vliegen . Jeweetwel , de weg waar je aan timmert om terug op het hoogste niveau te strijden . Niettemin , het hoogste schavotje is vlugger in zicht dan je stoutste voorspellingen . Succes !!

Gepost door: ivan | 12-11-08

Ik had je helaas ook niet direct herkent. Alhoewel ik hier soms wel eens op bezoek kom. De volgende keer lukt het zeker.

Gepost door: yves | 12-11-08

Je bent terug op de goede weg, nu wat rustig opbouwen en alles komt in orde.

Gepost door: Luc | 12-11-08

Tof... ...dat je meegelopen hebt. Geen last meer van kwaaltjes is het belangrijkste dat je moet onthouden. De goeie form komt wel. De wedstrijdjes waren toch maar voor na nieuwjaar zeker? Tegen dan vlieg je terug. De groetjes aan uw Bartje. Tis nen toffe vent zegt mijnen man. Jij ook natuurlijk hé.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 12-11-08

mooi ! voor je 't weet loop je weer voor de eerste plaats Anita ;-)
't was weer leuk daar in Deinze-Bellem :-)

Gepost door: Chris | 12-11-08

geduld nog wat geduld en je rust zal beloond worden met mooie prestaties.
al goe dat de pijn weg is.
zus patje

Gepost door: patricia | 13-11-08

Goed gelopen en bovendien was niet geblande wedstrijd.

Groet Mo

Gepost door: mo | 13-11-08

Dat is mooi, zo onverwachts een wedstrijd en dan ook nog een super snelle tijd neerzetten. Dat belooft wat.

Gepost door: jacqueline | 13-11-08

De comback Je liep Zondag een mooie wedstrijd,die zeker niet voorzien was in de plannig wat sommigen ook mogen denken(snap je hem).Als je dat al kan zonder al te veel snelheidstraining beloofd het terug mooi te worden de komende maanden,gelukkig ben je nu nog omringd door een toffe groep vrienden.

Gepost door: Bart | 13-11-08

25° reactie dat bewijst dat je vele (loop)vrienden hebt. Proficiat met je tweede plaats, binnenkort kan ik je niet meer volgen op training. Groeten en ook aan Bart.

Gepost door: Tom Hoornaert | 14-11-08

tof dat je er ook bij was. En nu de eerste wedstrijd er weer op zit, kan Ursel al weer een volgende worden.

Gepost door: cremke | 15-11-08

goed zeg proficiat, met je wedstrijd, zag de uitslag in de krant van uit mijn bed, kon het eigenlijk niet geloven, maar het lijkt waar te zijn. Een tweede plaats en maar op 6 sec. van de eerste dat verdient een pluim. Daar ga ik niet meer moeten op rekenen toch de eerste jaren niet, allesinds bedankt om de steun op mijn blog. Blijf jullie volgen. nogmaals bedankt

Gepost door: anja | 15-11-08

erg knap na terug van weggeweest,dikke proficiat,sterke en vooral snelle dame!
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 02-12-08

De commentaren zijn gesloten.