27-12-08

Kerstcorride Tielt.

Afstand : ergens rond de 10,5km.

Tijd : word later meegedeeld.ongeveer 42min

Plaats : 3 de

Eindelijk was het dan zover,terug mijn eerste wedstrijd na mijn blessure en dit te Tielt.Had er ergens wel zin in maar vroeg me wel af hoe dit zou verlopen na vijf maanden geen wedstrijd te hebben gedaan.We konden kiezen tussen de 5 en 10 km,eerst nog een beetje geaarzeld wat ik ging lopen en algauw stond mijn besluit vast,ik schreef me in voor de 10 km.Katrientje een goede vriendin deed ook de 10 km,haar wedstrijd was zelfs niet gepland,goed gedaan Katrien.Trainer Willy vond het een goede keuze dat ik koos voor de 10 km,hijzelf liep ook een goede wedstrijd.Willy had me vooraf gezegd dat ik er een goede training moest van maken dat ik niet mocht vergeten dat het al vijf maanden geleden was dat ik nog wedstrijd liep.Tijdens de opwarmingsronde gaven Willy en Gino een beetje informatie over het parkoer,het was de eerste maal dat ik er liep,bedankt hoor.Na de opwarming dan mijn wedstrijdkledij aangetrokken om me dan naar de startplaats te begeven,het was al behoorlijk druk maar Willy had gezegd dat ik niet te dicht vooraan mocht plaats nemen.Zo gezegd zo gedaan,het startschot ging amai wat een massa lopers,altijd oppassen voor valpartijen.Eenmaal goed op dreef wat niet gemakkelijk was in het begin had ik een goed gevoel,Sylvie Verthe liep als eerste dame en ik liep dan tweede dame.In de tweede ronde kreeg ik plots steken in mijn ribben en moest ik noodgedwongen vertragen liet mijn armen dan wat naar beneden hangen en alle geluk de pijn verdween.Maar had dan wel al een plaatsje verloren en liep dan derde,kon gauw weer in mijn ritme komen maar de tweede dame was al gaan vliegen,ik werd mooi derde en ben daar tevreden mee ook.Je mag het parkoer niet onderschatten veel bochtwerk en behoorlijk heuvelachtig,kasseien en lopen in het donker en zeer koud.Maar mij hoor je zeker niet klagen.Na de wedstrijd nog wat nagepraat met Katrien,Herman en vrouwtje Martine,en Gino die ook een heel mooie wedstrijd liep.Onze striptekenaar Yvan Dieryck was ook van de partij,k'dacht dat hij inspiratie kwam opdoen voor een nieuw werkje,maar nee hoor hij liep ook de 10 km mee.Hartelijk dank aan de supporters die het koude weer trotseerden om me aan te moedigen,waaronder zus Patricia en man Stefaan,Natalie Tytgat en man Eddy,alsook clubmakker Patrik en vrouw Greta en Sandra ,en aan allen die ik niet herkend heb,bedankt hoor.Er was ook nog een klein wedstrijdloopje van 3km waar mijn andere zus Tania aan meedeed,ja hoor ook van de drieling,en heeft dat ook zeer goed gedaan.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

09:09 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (30) |  Facebook |

Commentaren

mooie wedstrijd het parcours was aan geen kanten vlak
je hebt ons juist niet kunnen dubbelen yihaaaa
proficiat en je stond mooi op het podium

Gepost door: Nico | 27-12-08

Kerstcorrida Tielt Mooie come-back en een knappe derde plaats.
Dat belooft alvast veel goeds voor 2009.
Blij dat alles goed verlopen is.

Gepost door: frank spencer | 27-12-08

TERUG T'zal wel deugt doen rerug een wedstrijdje te lopen...en onmiddelijk terug op het podium. Knap gedaan hoor. T'waren niet onmiddelijk de beste omstandigheden ook hé om je com-back te maken. Zwaar parcours en ijzig koud. Proficiat. Op naar de volgende.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 27-12-08

STERKE COMBACK Ik had het zeker niet verwacht dat je al zo goed voor de dag ging komen om eerlijk te zijn was ik echt trots op je,en het beste moet volgende lente en zomer nog komen,Je bent omringd door de juiste mensen en vrienden,het kaf is van het koren gescheiden,denk we gaan samen nog mooie momenten beleven samen.Je weet het onze leuze is samen staan we sterk.

Gepost door: Bart | 27-12-08

XXX het doet voor de fanclub deugd dat je weer in "THE RUNNING" bent !! 2009 wordt jou jaar onthou die woorden volgende jaar deze tijd ! proficiat je hebt super gelopen ,ps je hebt het jezelf wel niet gemakkelijk gemaakt om een come back te maken op zo'n zwaar parcours met een sterk bezette concurentie ,Chapeau !

Gepost door: Katrien | 27-12-08

Proficiat, knap gelopen in zo'n bochtig en onvlak parcours.

Gepost door: sandra | 27-12-08

Podium Welcome back! En meteen op het podium. Proficiat, hoor.

Gepost door: Harmsie | 27-12-08

En hoe waren de schoentjes??? Ik moet nog even op die van mij wachten. Prachtig gelopen ze kanjer!! Heb gisteren ook aan jou gedacht en gehoopt dat alles goed verliep. Grt

Gepost door: Wendy | 27-12-08

jawadde zeg. In 2004 had ik daar een hele sterke wedstrijd gelopen en had 43min nodig! Heel sterk prestatie! En meteen bij de eerste wedstrijd op het podium. Dat belooft voor volgend jaar. Tot op training, groeten.

Gepost door: Tom Hoornaert | 27-12-08

Mooie comeback Mooi resultaat voor een comeback. Direct op het ere-schavot. Bravo!

Gepost door: Pim | 27-12-08

Gefeliciteerd Super, zo terugkomen met een 3e plek. Gefeliciteerd!

Gepost door: John | 27-12-08

Back.... ... on the road again... Weer de smaak te pakken zie ik. Goe gelopen !!! En je tijd mag er ook wezen !!!
Eerlijk is eerlijk !!!
Gwen.

Gepost door: Gwen | 27-12-08

prachtig je hebt een sterke wedstrijd gelopen anita.
maar eigenlijk wist ik dat al op voorand,ik
zie ook genoeg op training.ik was echt content voor jou.twas het eerste wat ik vroeg als ik aankwam aan bart.wat heeft anita gedaan.hopelijk kun je in 2009 van
alle miserie verlost zijn en loop je een
fantastisch seizoen.misschien kunnen we in
eindhoven tesamen de marathon lopen.ben zeker dat je voor je eerste,een supertijd
gaat lopen.tot dinsdag.

Gepost door: tuyttens gino | 27-12-08

super ! Super gedaan Anita ! Een prachtprestatie voor een wederoptreden :-)

Gepost door: Chris | 27-12-08

Na 5 maanden onmiddellijk al terug op het podium, sterk gelopen hoor, proficiat !!!

Gepost door: Stofke | 27-12-08

amai wat een wederoptreden, een derde plaats een dikke proficiat, sorry ging normaal kijken naar de 10 km maar kreeg het verdomme heel koud en was bang voor terug een infectie bij te krijgen, en zo zijn we na de wedstrijd van ine vertrokken.

Gepost door: anja | 27-12-08

Teveel om op te noemen ... was er te zien in Tielt . En ja ik heb heeeel veel inspiratie opgedaan zowel voor als tijdens als na de wedstrijden . Je jaaroverzicht krijgt nog wat extra glans met je sterke ijsbeer-wedstrijd en ik denk dat je zenuwachtiger was om het podium te bestijgen dan aan de wedstrijd te beginnen . Leer er maar mee omgaan want in 2009 zullen je supporters hier nog meer van mogen genieten .

Gepost door: ivan | 27-12-08

Een fantastisch mooie comeback. Gefeliciteerd met je derde plaats.

Gepost door: jacqueline | 27-12-08

Knap gelopen !
Je mag zer fier zijn op deze come back .
4 min/km is niet niks he !!

Gepost door: coach mario | 27-12-08

Tielt Prachtige wedstrijd gelopen.
Het beste voor 2009.

Gepost door: Luc | 27-12-08

zo, dat is rap.. heel goed... fijn dat het weer goed gaat

Gepost door: hans | 27-12-08

Nieuwejaar Gefeliciteerd met de derde plek en gelukkig nieuwejaar en een heel goed en gezond 2009 met veel rennen.

Groet Mo

Gepost door: mo | 27-12-08

Gefeliciteerd en dat na 5 maanden!.
Geweldig en mooie stoere foto's.
Geniet ervan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 27-12-08

goed gevoel!! Hoi Anita,
Dat moet een formidabel goed gevoel geweest zijn om je weer eens in je wedstrijdkleding te steken. En dan ook nog dit resultaat! Een Nederlands compliment op zijn plaats..KANJER!!

Gepost door: Tiny | 27-12-08

Op 't Podium We hadden niks anders verwacht. je talent drijft boven hé.
't zag er daar weer een gezellig onder onsje uit. Ik moet dat toch eens dringend "live" meemaken die leuke bende daar.

Gepost door: Geert | 28-12-08

wow! Een eerste wedstrijd na een blessure en meteen een ereplaatsje! Proficiat Anita! Wat een mooie prestatie en en mooie afsluiter voor 2008. Dat belooft voor volgend jaar!

Gepost door: Julie | 28-12-08

super halokes zus,
proficiat met je eerste plaats na je blessure.
jammer dat je steken had,want de tweede stek had je zeker beet.de derde stek is ook niet mis.k'had je het op voorhand gezegd,lopen met een goed gevoel was het dat je moest hebben.de rest komt vanzelf wel terug.
zus patje

Gepost door: patricia | 28-12-08

foutje sorry wilde bedoelen proficiat met je eerste wedstrijd na je blessure.

Gepost door: patricia | 28-12-08

Prachtig heroptreden, onmiddellijk bezegeld met een podiumplaats. En dat in een zo sterk bezette wedstrijd met een pak deelnemers, een enorm zwaar parcours en een temperatuur van om en bij het vriespunt. Een prestatie om U tegen te zeggen. Fantastisch gelopen Anita.

Gepost door: Herman | 28-12-08

Hoi Anita Dus jij bent een snelle meid met 2 3-lingzussen. Tof! Mijn vader is de helft van een 2-ling en zelf heb ik ook 2 zoontjes die op dezelfde dag, en met slecht één minuut er tussen in, uit mama's buik werden gehaald!

Geniet morgen van oudejaar!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 30-12-08

De commentaren zijn gesloten.