17-01-09

Westdorpe

Afstand: 8,7 Km

Weer: veel wind

Tijd: 35,50

Plaats:2de dame

Vandaag stond mijn eerste wedstrijd op het programma voor 2009.Deze week had ik van Herman vernomen dat er een wedstrijd in Westdorpe was,Herman is nu ook z'on lieve man dat ik besliste om te gaan.In Westdorpe juist over de Belgische grens,toen we daar aankwamen zagen we Martine en Herman en ook Cremke was er ,Herman gaf me goede raad over de omloop en waar het zwaar ging worden en gelijk had hij.Ik ben goed van start gegaan en had vrij goede benen,na drie km moesten we opdraaien langs het kanaal daar werd het verdorie zwaar ik liep toen namelijk alleen en moest zowaar 4 km opboksen tegen de felle wind.De eerst dame zat goed verscholen achter twee mannen,maar eerlijk zoals ik ben ze was gewoon beter dan ik en ben zeker op mijn waarde geklopt.Na de wedstrijd was ik niet zo tevreden over mijn tijd het gevoel zat goed maar mijn tijd daar ben ik niet tevreden over,ik weet ik heb veel alleen moeten lopen en er was veel wind maar die scherpe tijden van vorig jaar komen er nu nog niet uit.Op training begint het nochthans goed te draaien mijn tijden op mijn 5maal 1000 meter draaien nu al rond de 3,50  3,52  nu nog een wedstrijd met goede omstandigheden en wie weet lukt het me dan beter. Juist nog mijn trainer aan de telefoon gehad en die zei dat ik tevreden moet zijn en ik moet kijken naar de omstandigheden van de wedstrijd en dat het nog maar pas mijn 2 de wedstrijd was na mijn blessure.

DE WEBLOGSHIRTS !! kunnen terug besteld worden , iedereen die er nu eentje wil ,wees er aub vlug bij en zie op Coach Mario zijn blog voor uw maatje door te geven , We gaan allemaal voor WEBLOGROOD !

Image Hosted by ImageShack.us

 

               Samen met Herman op de foto

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


                          Op weg naar de aankomst

Image Hosted by ImageShack.us

                 Zo zie eens het zware stuk langs het water

21:19 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (33) |  Facebook |

Commentaren

azo zweven die pannenkoeken hebben geholpen

Gepost door: Nico | 17-01-09

Pracht meid !!! Nogmaals proficiat , gelijk we zeggen ge zie were up boane no doverwiniengen !!! xxxschoon actie fotokes

Gepost door: Katrien | 17-01-09

knap gelopen ! Mooie foto van je in actie .
Nog enkele weken en je bent terug op je topniveau . Al zouden vele dame's , maar ook heren hier al zeer tevrede mee zijn !

Gepost door: coach mario | 17-01-09

mooi Mooi begin van het jaar. Knappe foto's. Op naar de volgende...in betere omstandigheden.
gr. Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 17-01-09

proficiat ......anita met uw mooie tweede plaats. in
tielt de derde,in westdorpe de tweede,de volgende zal nen eersten zijn.zekers weten!!!

Gepost door: tuyttens gino | 17-01-09

Yihaa, weeral podium, toch schitterend gelopen en 't zal nie altijd zo'n weer zijn hé, op naar de top, goe bezig meiske, push the red button and go...

Gepost door: Stofke | 17-01-09

Alez toch! Je 2e wedstrijd sinds je blessure het kan dan niet meteen helemaal top zijn. Zoals je coach zegt jouw tijd komt nog wel!! Proficiat met plaats twee.

Gepost door: Tiny | 18-01-09

Aha , jij bent dus die snelle anita waar mario het al eens over heeft . tweede plaats is toch iets waar ik enkel van kan dromen . Maar geloof me , in mijn dromen ben ik al zeer dikwijls als eerste over de meet gelopen . En vooral voor mijn ventje ! Maar bij het wakker worden , is genieten van het lopen mijn grootste bezigheid op sportvlak . Dus eigenlijk ben ik niet een echte strever , maar toch .......:-)

Gepost door: peggy | 18-01-09

proficiat met je 2de plek ! 't jaar is alvast goed begonnen ! En komt er nog een vervolg op facebook ?

Gepost door: jogginggirl | 18-01-09

knap Mooie prestatie! Ik kwam hier regelmatig wel eens lezen, nu heb ik jullie ook eens 'live' gezien.

Gepost door: Dirk | 18-01-09

Gefeliciteerd 2e dame en niet geheel tevreden :) Dan komt die 1e plaats ook nog wel. Knap gelopen met die omstandigheden, hoor. Proficiat!

Gepost door: John | 18-01-09

toch goed je mag toch tevreden zijn met die tweede plaats. uw tijd komt nog wel, gewoon volhouden. eens je het niveau van vorig jaar haalt, zullen die tijden wel verbeteren. en alleen tegen wind is altijd lastig.
groetjes van zus patje

Gepost door: patricia | 18-01-09

Wind.... .... of geen wind , je hebt een goede tijd behaald vind ik!!!!
Proficiat met je 2e plaats.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 18-01-09

mooi Niet te veel naar je tijd kijken: éne parcours is t'andere niet en ook het weer speelt een belangrijke rol. Proficiat met 2e plaats!!

Gepost door: sandra | 18-01-09

Prachtige wedstrijd Je hebt toch een prestatie geleverd om U tegen te zeggen. Dat lange rechte stuk naast het kanaal was enorm lastig en jij hebt dat gans alleen moeten lopen. Had je zoals de winnares ook met een groepje kunnen meelopen, dan had je zeker een veel betere tijd gehad. Je trainer heeft het goed gezien, door de lastige omstandigheden mag je deze wedstrijd niet als maatstaf voor je tijd nemen. Bedankt voor het fijne gezelschap.

Gepost door: Herman | 18-01-09

Ik snap wel dat je niet 100% tevreden bent, ik denk namelijk dat er een perfectionistje in je schuilt, maar je hebt echt heel goed gelopen, niet te streng zijn voor jezelf, ik ben nog altijd fan ze :-).

Gepost door: Wendy | 18-01-09

Stoere actie foto's en je gaat weer helemaal goed in 2009!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 18-01-09

nog geen tijd 't is nu infeite nog te vroeg in 't jaar om supertijden te lopen , je bent net zo ingesteld als ik , uit blessure komen en alweer willen vlammen en 't maakt dan ook niet uit in welke omstandigheden . Zeg maar tegen jezelf dat je weer goed bezig bent !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 18-01-09

Gefeliciteerd Anita. Ik vind het super.

Gepost door: Jacqueline | 18-01-09

parcours Denk dat het logisch is dat je op dit parcours met die wind niet uw beste tijd loopt. En dat je nog niet op top niveau zit is waarschijnlijk logisch met zo weinig wedstrijd ritme. Komt wel goed

Gepost door: cremke | 18-01-09

3 2 1 zoals Gino liet weten, de eerste plaats volgt wel. Een tweede plaats is toch schitterend en een tijd dichtbij de 15 km/u op zo'n parcours is niet slecht gezien de harde wind. We zullen als loopmakkers wel beiden verbeteren via onze gezamenlijke trainingen, tot dinsdag en groeten ook aan Bart.

Gepost door: Tom Hoornaert | 18-01-09

Geduld is een schone zaak Begrijp dat als je puur naar de tijd kijkt het misschien niet is wat je ervan had gehoopt. Maar een tijd op een lijst zegt niet zo veel. De omstandigheden waren zwaar en de wind was vandaag wel heer straf. Bedrijf geen scorebordjournalistiek en doe zo verder. Ergens in 2009 gaat die wind liggen en moet je dan eens zien...

Gepost door: Pim | 18-01-09

Met zwoegen en zweten ... zul je heel ver komen . Je snelheid is OK , je loopt ALLEEN windop , ... dit is een ideale training op een ideaal moment . Nu telt geen plaats en geen tijd ..you are coming back . Je komt niet alleen terug maar ook sterker terug .

Gepost door: Kristien & Ivan | 18-01-09

Je hebt het goed gedaan. Tegen de wind in lopen gaat altijd moeilijk.

Groet Mo

Gepost door: mo | 18-01-09

topatlete ! Kwetsuur gehad, tijdje stilgelegen, terug beginnen trainen en dan de eerste zware wedstrijd. Resultaat, niet echt tevreden !! Dat typeert de topatleten, altijd punten zien die nog beter kunnen zelfs na een superprestatie. Als je ziet waar je nu al weer staat ben je straks weer de Anita Croft van vroeger ! Je mag zeker tevreden zijn !

Gepost door: wim | 19-01-09

Prachtig gelopen Je wedstrijd Zaterdag was toch zeer zeker dik in orde,wacht maar tot we nog eens een maand of twee verder zullen zijn dan zal je beste vorm er zeker wel zijn.En je mag niet de tijden vergelijken met elkaar als je dat lange stuk ziet op de foto langs het water is het zeker normaal dat de snelheid wat zakt.Maar wat belangrijk is het jaar is goed ingezet en we kunnen terug samen lopen en dat is ook belangrijk

Gepost door: Bart | 19-01-09

Hey Anita
proficiat zeg. Elke week opnieuw zie ik je beteren op training,ik denk dat ik vlug opnieuw achter jou zal moeten lopen :) ik wens je alleszinds heel veel succes!

groetjes
Kimberly

Gepost door: Kimberly | 19-01-09

Toch proficiat met je tweede plaats. Nog wat meer pannenkoeken van Bart en ze krijgen je niet meer van 't hoogste schavotje ;-)

Gepost door: Chris | 19-01-09

Toch een prachtige wedstrijd gelopen,
met zoveel tegenwind zit er meestal geen
mooie tijd in.

Gepost door: Luc | 20-01-09

Dank u Dank u, ik hoop ook dat ik klaar ben voor de crossen...
we zullen zien hé ;).
Ook een mooie prestatie hé!
Mooie actiefoto's.

Groetjes en tot later hé ;)
Layla

Gepost door: Layla | 20-01-09

Westdorpe Knappe come-back

Tijden en plaatsen zijn in deze fase van de voorbereiding minder belangrijk.
Het goede nieuws is dat de trainingen terug renderen en dat je tegen dat het seizoen terug begint opnieuw de conditie te pakken hebt.

Gepost door: frank spencer | 21-01-09

toch goed zoals ze allemaal zeggen, tijden speel geen rol, je ga alle weken vooruit en dat is het voornaamste, zal je wel lukken

Gepost door: anja | 29-01-09

Je bent alweer prima in vorm.
Dat belooft nog wat.

Gepost door: Jacqueline | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.