20-04-09

Wegwedstrijd te Eeklo

Had me voorgenomen om om de twee à drie weken een wedstrijd te lopen en gisteren (Zondag) was het dan zover,mijn geplande wedstrijd was de Eeklo-Run,maar Donderdag kregen we dan het hele slechte nieuws dat mijn schoonbroer overleden was. (broer van Bart).Na lang twijfelen of ik de wedstrijd ging lopen besliste ik toch om te starten,ging zien hoe het ging verlopen,moet wel zeggen dat het constant in je gedachten zit.

De start was om 15u15,èèn uur op voorhand ging ik me opwarmen en voelde ik dat mijn benen prima waren.Toen we gestart waren keek ik toch een beetje de kat uit de boom,we moesten twee ronden afleggen en de eerste ronde had ik z'on 30 sec voorsprong op de tweede dame en zo liep ik mijn wedstrijd verder en haalde ik zo mijn eerste overwinning van dit jaar.

Mijn gevoel was veel beter dan de vorige wedstrijden.Ik raadde Bart ook aan om te starten om zo eens zijn zinnen een beetje te kunnen verzetten,het zal hem zeker deugd doen,ook hij liep een heel goeie wedstrijd.(het verslagje kan je lezen op zijn blog.)Katrien,Julie,Peter,Nico,Stofke liepen ook een sterke wedstrijd.

Bedankt aan de supporters Martine,Herman die forfait moest geven,Berry en vriendin en Maarten.

IMGP7567[1]

IMGP7623[1]

IMGP7637[1]

07:26 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (32) |  Facebook |