17-05-09

Laarne 16/05/2009 10Km

Zaterdag stond er terug wedstrijd op het programma en had gekozen voor de steentjesjogging te Laarne .Eens aangekomen in Laarne was het geen probleem om plaats te vinden voor onze wagen,ik was terug veeeeeeel te vroeg vertrokken naar Laarne.

We bleven nog wat in de wagen zitten en zagen we dan dat Eddy en Natalie Tijtgat aankwamen.Toen zijn Bart en ik natuurlijk een babbelke gaan doen.Na een beetje gekletst te hebben zijn ik en Natalie ons gaan inschrijven,Natalie verkoos de 5 km terwijl ik me inschreef voor de 10 Km.Reeds ingeschreven zijn we dan samen aan onze opwarming begonnen en hebben we dan eens samen het parcour gaan verkennen,Natalie wist al hoe het er uit zag omdat ze er verleden jaar ook liep maar voor mij was het nieuw.

Het was een niet te onderschatten omloop met veel variatie zoals finse piste, aardewegeltjes met veel steenbrokken waar je toch goed uit je doppen moest kijken waar je het beste liep,er stond ook een strakke wind .Maar toch vond ik het mooi lopen daar.

Om 17u was de start,maar met enkele minuten vertraging konden we van start gaan.Ik moest vier ronden lopen van 2,5 km,de eerste 3 ronden liep ik aan een vrij regelmatig tempo,de laatste ronde moest ik enkele seconden prijs geven.ik werd eerste Dame op de 10 km en mijn tijd was 40min 20sec.Natalie werd mooi 2de op de 5 km.

Ik mag spreken van een geslaagde wedstrijd en kijk al een beetje uit naar mijn volgende wedstrijd.Natalie & Eddy het was een leuke namiddag samen en een grote merci aan mijn ventje Bart voor de steun en de  zeer mooie foto's die je maakte.

Afbeelding_006[1]

              Een beetje aan het opwarmen

Afbeelding_008[1]

 Eddy Nam ons blijkbaar liever langs achteren Knipogen

Afbeelding_014[1]

                         407 was klaar voor de start

Afbeelding_020[1]

            Het liep vlot

Afbeelding_043[1]

          Het blijft toch altijd mooi om als eerste aan te komen

 

13:36 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |