07-06-09

Wedstrijd Rollegem- Kapelle


Gisteren stond de wedstrijd van Rollegem-kapelle aangestipt in mijn agenda.Ik wilde er graag een goeie prestatie leveren,Rollegem kapelle is maar 2 km van waar wij wonen.

Deze week had ik wat last van mijn onderrug en bekken en mocht Woensdag & Vrijdag nog naar de osteopaat gaan.het deed me goed.maar denk dat ik dat best Vrijdag niet had gedaan juist voor een wedstrijd want ik was het best gewaar.

Mijn benen waren nochtans heel goed maar voelde wel constant ongemakken en kon niet lopen zoals ik wilde.Maar sedert ik vorig jaar geblesseerd ben geweest lukt het me niet meer op wedstrijd, de kracht om te lopen heb ik maar dan ook niets meer en het kopje krijgt het dan ook moeilijk,maar denk nu toch te weten waar het juist verkeerd zit,een zeer goede vriendin van me maakte me er op attent waar het begon mis te lopen en waar zal moeten worden bijgestuurd.

De komende weken zal ik geen wedstrijden meer  lopen,of toch wel volgende week loop ik samen met Katrien de McBride, voor mij word dat genieten en vooral genieten wil ik terug gaan doen.Ik kijk uit naar volgend weekend om samen met Katrien te kunnen lopen en ik zie Tinne terug dus het beloofd een mooi weekend te gaan worden Yihaaaa .

Ook dat nog er waren gisteren veel supporters voor mij aanwezig alleen jammer dat ik de verwachtingen niet waar kon maken, Gwen & Karim Chris & Manou bedankt ,Gwen had nog zumba les te geven tot 15 u en toch kwamen ze nog af .

Ook bedankt Bart voor de vele mooie foto's die je terug nam,spijtig dat je er volgende week niet bij zal zijn om te lopen het lot besliste er anders over.

Afbeelding_144[1]

Afbeelding_150[1]

Afbeelding_165[1]

14:22 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (27) |  Facebook |

Commentaren

Jiehaaaa........ ........ eindelijk zie ik mijn kleine schat nog eens lopen !!! Na de zumba les direct naar Anita komen kijken en... 't was de moeite waard ... Je bent goed bezig ... nog een duwke en je bent weer superrap !!!
Dikke kus ,
Gwen.

Gepost door: Gwen | 07-06-09

Eventjes geduld en je staat er weer! En wat betreft de McBride dat wordt genieten!

Gepost door: Tiny | 07-06-09

Even op adem komen Anita en binnenkort sta je er weer.

Gepost door: Gert | 07-06-09

Mc Bride Toeleven naar de mc-bride run ik kijk ernaar uit hoe je het dit jaar zal doen.Kzal ben er niet bij wegens criterium in Oostende op Vrijdagavond.

Gepost door: Clint | 07-06-09

Komaan Anita, da kopke niet laten hangen hé!! Binnenkort sta je weer fier en verdiend op elk podium, je weet dat je het kunt!!!! Geniet maar volgende week van de mcbride en niet te veel nadenken, dan komt dat zeker in orde!!

Grt aan Bart

Gepost door: Wendy | 07-06-09

Ik kan heel goed begrijpen hoe je u voelt...zit ook in een loopdipje. Terug genieten van het lopen en al de rest zal wel terug komen. Succes.

Gepost door: natalie | 07-06-09

Genieten Uiteindelijk is dat toch waar we het voor doen, genieten. Natuurlijk geniet je meer van een geweldige prestatie dan van een mindere maar niet getreurd...het komt weer wel :)

Gepost door: John | 07-06-09

. Het komt allemaal wel in orde, zonder dat je het weet zit je terug in vorm.Lopen voor het plezier kan soms goed zijn.

Gepost door: Luc | 07-06-09

Gelukkig weet je waar het verkeerd zit en kun je er aan gaan werken. Succes Anita.

Gepost door: Jacqueline | 07-06-09

eerst .. .. weer genieten en dan zal alles weer goed komen.

Gepost door: wim | 07-06-09

Genieten Belangrijk om inderdaad te genieten van het lopen, de rest volgt dan zeker. Geen paniek, je komt wel terug op je beste niveau!!

Gepost door: Sandra | 07-06-09

kop op dat komt allemaal terug goed heeft gewoon een beetje tijd nodig keep going

Gepost door: Berry | 07-06-09

het komt wel allemaal terug goed, zolang dat je nu kan genieten van het lopen, dat is het bijzonder

Gepost door: anja | 08-06-09

Rustig blijven ... is de boodschap . Blijf je goed verzorgen , luister naar je lichaam , luister naar de goede raad en blijf rustig verder opbouwen op training . Willy zal je hierbij zeker van nut zijn .
Het is zeker niet prettig dat de resultaten op wedstrijd tegenvallen maar je hebt alle troeven in handen om terug iets te bereiken .
Niet te vergeten je grote steun en toeverlaat , jouw Bart die alles kan relativeren . Samen zijn jullie sterk !

Gepost door: Kristien en ivan | 08-06-09

De moed niet laten zakken Anita. Na regen komt zonneschijn. Tot zondag.

Gepost door: Herman | 08-06-09

Genieten is het voornaamste, de rest volgt

Gepost door: Stofke | 08-06-09

Wat nu belangerijk is ... 1 dat je weer kan genieten van het lopen ,het talent heb je zowiezo ,dat heb je reeds lang bewezen aan wat je allemaal op je Palmares hebt staan en die neemt je niemand meer af das een feit waar je heel trots op mag zijn ! je moet nu ook beseffen dat je een lange "Out" qua wedstrijden lopen hebt gehad door een hardnekkige blessure , je bent terug gestart alles viel mee , maar niet rekening houdend dat je terug kan starten waar je verleden jaar eindigde ,dat kan niemand zeker niet op jou nivieau ,je bent tenslote geen jogger maar een atlete hé meideke , dus als ik als vriendin een raad mag geven ,begin met opbouwen en vooral terug genieten , leg je lat niet te hoog en je zal zien alles gaat vanzelf terug komen ! en je hoeft nu niet terug iedere week een beker mee te brengen naar huis dat komt wel terug (je gaat zelfs anderen gelukkig maken dat zij er eentje kunnen winnen hihi) voila wat een preek ! en vergeet niet dat je een hele hoop vrienden hebt hé die je met plezier gaan steunen en vooral je ventje ! want achter iedere goei atlee(te) staat een sterke echtgenoot(e) dus oortjes omhoog en we gaan beginnen met zondag op de Mc Bride er een gezellige boel van te maken ,dikke knuffels XXX

Gepost door: Katrien | 08-06-09

komt goed ik kan me inderdaad aansluiten bij de anderen die reeds reageerden. Vorig jaar verstond ik het ook niet waarom ik op training goed bezig was en op wedstrijd tekort kwam. Het zit inderdaad vooral in het hoofd: nu geloof ik veel meer dat ik het kan,jij kan het zeker!!! Herinner je prachtige halve marathon McBride van 1u24min (ong 15 km/u) Dat zal zeker terug komen, misschien kunnen we volgend jaar dit samen realiseren. Begin augustus starten de trainingen voor onze marathon in Eindhoven, wordt ook genieten daar op 11 oktober! Laat ons samen de trainingen volgen en we zullen een goede prestatie neerzetten, groeten ook aan Bart.

Gepost door: Tom Hoornaert | 08-06-09

tloopt niet altijd zoals je wil, volgende keer beter

Gepost door: Peter | 08-06-09

doorzetten!!!! het zal wel beteren anita.de conditie gaat terugkomen.nog efkes doorzetten en je zult er weldra weer staan.

Gepost door: tuyttens gino | 08-06-09

ik kon het ook niet geloven dat ik je voor één keer kon bijhalen en dat je mij niet kon volgen. Laat die eerste plaatsen nu even voor wat ze zijn. Plezier in de sport is het belangrijkste. En hoeveel zijn er niet die er nadien nog sterker dan tevoren uitkomen ?
Ik heb er niets in je blog over gelezen maar is het niet mogelijk dat ik je ook in Kluisbergen toen ik mij in volle afdaling naar beneden liet vallen op het einde van de eerste ronde je voorbij liep.

Gepost door: geert ryckaert | 09-06-09

Inderdaad is het plezier hebben wel erg belangrijk bij het lopen en hopelijk dat je het snel terug gaat vinden.
Veel plezier met katrien en geniet ervan.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 09-06-09

kop op de moed niet laten zakken zus.kop op en je geraakt erdoor.geloof in jezelf. na zatedag best dat je zondag een rustdag nam,kan maar deugt doen.niet te lang met je blessure lopen dat het niet verergert.
zus patje

Gepost door: patricia | 09-06-09

Rustig blijven en proberen te genieten. En dan komt het wel vanzelfs terug.

Gepost door: cremke | 09-06-09

Geniet maar van mcbride!!
Ik heb nog enkele foto's die ik per mail zal moeten sturen.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 10-06-09

't is maar dat ge 't weet maar bij uw laatste reactie gebruikte je als url niet uw eigen maar enen v d RVV. Dacht wat is dat hier? Teveel Mandarin Napoleon?

Gepost door: cremke | 17-06-09

je komt wel weer terug ! Zeker weten ! En het genieten van deze prachtige sport komt op de éérste plaats ! Ook het contact dat we maken met mede lopers is niet meer weg te denken . Jullie hebben daar echt een zeer leuke bende die bijna wekelijks mekaar wel ergens tegen komen . Daar ben ik best jaloers op ! Ik zou daar oo zo graag bij zijn , maar de afstand houd ons wat tegen !
Veel beterschap ook aan je ventje , bart !

Gepost door: coach mario | 20-06-09

De commentaren zijn gesloten.