07-06-09

Wedstrijd Rollegem- Kapelle


Gisteren stond de wedstrijd van Rollegem-kapelle aangestipt in mijn agenda.Ik wilde er graag een goeie prestatie leveren,Rollegem kapelle is maar 2 km van waar wij wonen.

Deze week had ik wat last van mijn onderrug en bekken en mocht Woensdag & Vrijdag nog naar de osteopaat gaan.het deed me goed.maar denk dat ik dat best Vrijdag niet had gedaan juist voor een wedstrijd want ik was het best gewaar.

Mijn benen waren nochtans heel goed maar voelde wel constant ongemakken en kon niet lopen zoals ik wilde.Maar sedert ik vorig jaar geblesseerd ben geweest lukt het me niet meer op wedstrijd, de kracht om te lopen heb ik maar dan ook niets meer en het kopje krijgt het dan ook moeilijk,maar denk nu toch te weten waar het juist verkeerd zit,een zeer goede vriendin van me maakte me er op attent waar het begon mis te lopen en waar zal moeten worden bijgestuurd.

De komende weken zal ik geen wedstrijden meer  lopen,of toch wel volgende week loop ik samen met Katrien de McBride, voor mij word dat genieten en vooral genieten wil ik terug gaan doen.Ik kijk uit naar volgend weekend om samen met Katrien te kunnen lopen en ik zie Tinne terug dus het beloofd een mooi weekend te gaan worden Yihaaaa .

Ook dat nog er waren gisteren veel supporters voor mij aanwezig alleen jammer dat ik de verwachtingen niet waar kon maken, Gwen & Karim Chris & Manou bedankt ,Gwen had nog zumba les te geven tot 15 u en toch kwamen ze nog af .

Ook bedankt Bart voor de vele mooie foto's die je terug nam,spijtig dat je er volgende week niet bij zal zijn om te lopen het lot besliste er anders over.

Afbeelding_144[1]

Afbeelding_150[1]

Afbeelding_165[1]

14:22 Gepost door Anita D. in Algemeen | Permalink | Commentaren (27) |  Facebook |