16-08-10

Trio triathlon Izegem

Zoals vorig jaar stond al zeer lang op mijn agenda de  trio traithlon van Izegem,we kwamen normaal aan de start met onze zelfde team,zwemster mijn maatje Tinne Sprangers,fietser mijn ventje Rosseel Bart en als afsluiter ik het lopen,maar door problemen met een chronische achillespees viel mijn man Bart uit die ondertussen is geopereerd.We vonden een vervanger en dat was Jean - Marie Holvoet.

Vorig jaar verpestte ik het voor ons team een eerste plaats en zo moesten we de ploeg van Herman Vandenborre voor laten gaan,maar dit jaar moest ik beter doen,de conditie is zeker goed en zo ging ik met veel vertrouwen naar Izegem.

Om 13 u lag Tinne klaar in het water,met veel spanning stonden ik en Bart langs het water om Tinne aan te moedigen,het startschot weerklonk en Tinne vertrok als een speer voor haar 750 meter zwemmen,vorig jaar was haar tijd 17min15sec of zo iets en dit jaar 13min20sec. Amai als dat geen verbetering is  liefst 4 minuten.Het deed me goed haar zo bezig te zien en dat gaf me veel vertrouwen.

Dan kwam Jean- marie in actie als vervanger van Bart bij het fietsen,ook hij deed zijn uiterste best om de kloof uit te diepen wat hem zeer goed lukte.

En als laatste moest ik nog 5,2 km lopen,amai wat een spanning als je daar staat te wachten tot je fietser daar uit de bocht komt,ik liep een zeer goede 5,2 km in 20min59 sec maar daar kwam een minutje bij ,dat komt door de wissel die word meegerekend vermoed ik.  Van mij loopproef was ik zeer tevreden en deed beter dan vorig jaar en liep met een zeer goed gevoel rond.

Achteraf op de huldeging werden we terug  als 2 de op het podium gevraagd maar daar stonden we zeeeeeeeeeeeeeer tevreden we hadden ons doel bereikt voor die dag . Achteraf ben ik nog al lopend naar huis gegaan en beleefde nog een leuke namiddag samen met Bart & Tinne.

Afbeelding 018[1].jpg

 

Afbeelding 055[1].jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding 056[1].jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding 084[1].jpg

 

20:11 Gepost door Anita D. | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

leukkkk ! nogmaals proficiat ! Aan alle drie natuurlijk ! En wat Tinne betreft : inderdaad, wat een vooruitgang bij het zwemmen ! Dat is niet min !

Gepost door: kaat | 16-08-10

Knappe prestatie van jullie daar in Izegem

Gepost door: wim | 16-08-10

Leuke ervaring!
Proficiat met jullie 2e plaats.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 16-08-10

Proficiat hoor Anita, je bent weer helemaal terug!! Veel beterschap nog aan Bartje hé!

Gepost door: wendy | 16-08-10

Een prachtige wedstrijd neergezet. Alledrie van harte proficiat!!

Gepost door: Tiny | 16-08-10

jullie hebben samen een mooie wedstrijd gedaan. proficiat met jullie tweede plaats.
je bent terug goed bezig in het lopen. houden zo !!!!
zus patje

Gepost door: patricia | 17-08-10

Mooi mooi;mooi !!!!

Gepost door: Gwen | 17-08-10

De commentaren zijn gesloten.