22-08-10

Wedstrijd te Nieuwkerke

Gisteren terug een wedstrijd gelopen te Nieuwkerke en had besloten om de 15,4 km te lopen.Als je de naam Nieuwkerke hoort weet je al bijna wat er te wachten staat,jawel heuvelachtig,trouwens het ligt in Heuvelland.Woensdag had Bart nog eens naar Nieuwkerke gereden met de fiets om te kijken wat er mij te wachten stond maar dat hield me toch niet tegen om er van start te gaan.

Gisteren dan vertrokken naar Nieuwkerke en voor we er waren konden we al goed zien dat we in het heuvelland zaten.Eerst naar de inschrijvingen geweest en dan een stukje van het parkoer gedaan.Om 19 u mochten we dan van start gaan en de eerste toer was toch een verkenningsronde voor mij,we moesten drie toeren lopen en was toch blij dat ik niet te rap was gestart.Het begin viel nog mee maar op drie km zat er toch een serieuse klim en dan was het constant redelijk vals plat.

In het begin kon ik nog goed volgen bij de eerste dame die niemand minder dan Ilse Geldhof was maar de laatste ronde moest ik een gaatje laten en liep dan bijna altijd alleen,ben met een goed gevoel aangekomen als tweede dame.Na de prijsuitreiking keerde ik met een goed gevoel huiswaarts en met een nieuw koffietoestel.

Achteraf gezien ben ik zeer tevreden ik liep er een mooie wedstrijd en leerde er Ilse Geldhof kennen,kampioene van Belgie geweest bij de elite vrouwen wielrensters,amai een zeer vriendelijk iemand.

Afbeelding 006[1].jpg
Afbeelding 011[1].jpg
Afbeelding 013[2].jpg
Afbeelding 024[1].jpg
Afbeelding 031[1].jpg

18:45 Gepost door Anita D. | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

16-08-10

Trio triathlon Izegem

Zoals vorig jaar stond al zeer lang op mijn agenda de  trio traithlon van Izegem,we kwamen normaal aan de start met onze zelfde team,zwemster mijn maatje Tinne Sprangers,fietser mijn ventje Rosseel Bart en als afsluiter ik het lopen,maar door problemen met een chronische achillespees viel mijn man Bart uit die ondertussen is geopereerd.We vonden een vervanger en dat was Jean - Marie Holvoet.

Vorig jaar verpestte ik het voor ons team een eerste plaats en zo moesten we de ploeg van Herman Vandenborre voor laten gaan,maar dit jaar moest ik beter doen,de conditie is zeker goed en zo ging ik met veel vertrouwen naar Izegem.

Om 13 u lag Tinne klaar in het water,met veel spanning stonden ik en Bart langs het water om Tinne aan te moedigen,het startschot weerklonk en Tinne vertrok als een speer voor haar 750 meter zwemmen,vorig jaar was haar tijd 17min15sec of zo iets en dit jaar 13min20sec. Amai als dat geen verbetering is  liefst 4 minuten.Het deed me goed haar zo bezig te zien en dat gaf me veel vertrouwen.

Dan kwam Jean- marie in actie als vervanger van Bart bij het fietsen,ook hij deed zijn uiterste best om de kloof uit te diepen wat hem zeer goed lukte.

En als laatste moest ik nog 5,2 km lopen,amai wat een spanning als je daar staat te wachten tot je fietser daar uit de bocht komt,ik liep een zeer goede 5,2 km in 20min59 sec maar daar kwam een minutje bij ,dat komt door de wissel die word meegerekend vermoed ik.  Van mij loopproef was ik zeer tevreden en deed beter dan vorig jaar en liep met een zeer goed gevoel rond.

Achteraf op de huldeging werden we terug  als 2 de op het podium gevraagd maar daar stonden we zeeeeeeeeeeeeeer tevreden we hadden ons doel bereikt voor die dag . Achteraf ben ik nog al lopend naar huis gegaan en beleefde nog een leuke namiddag samen met Bart & Tinne.

Afbeelding 018[1].jpg

 

Afbeelding 055[1].jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding 056[1].jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding 084[1].jpg

 

20:11 Gepost door Anita D. | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |